„Brașovul verde” al lui Allen Coliban aprobă blocuri de lux în Schei. Mihai Nanu: „Favelizarea Brașovului continuă. E de mutat de aici, e clar!”

Last Updated on mai 14, 2021 Dezamăgire mare în rândul susținătorilor lui Allen Coliban după ce funcționarii din subordine au aprobat construcția de blocuri de lux în Schei. Împotriva acestui proiecta a protestat public Allen Coliban când era în opoziție. La București au fost suspendate aprobările timp de 1 an. La Brașov se aprobă la foc continuu, nu s-a schimbat nimic. Allen Coliban tot spune că vrea să facă „Brașovul verde” dar aprobă distrugerea dealurilor din Schei. Brașovul va fi verde în vreun balcon, undeva.

Unul dintre proiectele American Dream din Șchei a primit avizul Comisiei de Circulație pentru a fi implementat, anunță Biz Brasov.

„Brașovul verde” al lui Allen Coliban aprobă blocuri de lux în Schei. Mihai Nanu: „Favelizarea Brașovului continuă. E de mutat de aici, e clar!” 1

Astfel, în ședința de miercuri a acestei comisii de specialitate a fost analizată solicitarea firmei care stă în spatele dezvoltărilor imobiliare reunite sub acest nume, respectiv Premium Interfinance SRL, pentru construirea de imobile de locuințe colective cu subsol, parter, 2 etaje și un etaj retras, pe strada Colțul Putinarilor nr. 54. Solicitarea a fost făcută în baza sentinței civile nr. 4845/12.07.2018 prin care instanța a dat câștig de cauză dezvoltatorului.

Condiția impusă de oficialii Comisiei de Circulație a fost însă ca drumul de acces spre noile locuințe să fie realizat din drumul spre Poiana Brașov, astfel încât să nu se încarce cu trafic suplimentar străzile înguste de acces dinspre Șchei.

Mihai Nanu: „Favelizarea Brașovului continuă. E de mutat de aici, e clar!”

Previous Story

(Foto) Accident Brașov. 4 morți. Imagini de la tragedie

Next Story

Brașov. Peste 400 șoferi și angajați RATBV s-au vaccinat împotriva COVID-19