Brașov. Zeci garaje, magazii improvizate, de garduri ilegale descoperite de polițiștii locali. Urmează demolarea

Last Updated on mai 13, 2021 Bătătoare de covoare, garduri, garaje, magazii improvizate, chioșcuri și împrejmuiri ilegale de terenuri – sunt doar câteva dintre construcțiile pentru care polițiștii locali de la Biroul Disciplina în Contrucții au emis notificări vizând dezafectarea/demolarea și ulterior au elaborat dosare pentru formularea Dispozițiilor de primar aferente în vederea desființării lor de pe domeniul public.

Politia Locala Brasov:În ultimele șase luni, în atenția agenților au fost peste 30 de astfel de construcții, care prin amplasarea lor încălcau art. 33, al. 1 din Legea 50/1991 privind autorizarea executării lucrărilor de construcții.

Brașov. Zeci garaje, magazii improvizate, de garduri ilegale descoperite de polițiștii locali. Urmează demolarea 1

Un exemplu este dat de dezafectarea construcțiilor ce au aparținut de o veche organizare de șantier amplasată și uitată în zona de agrement La Iepure. Cele 30 de construcții ilegale au fost deja desființare sau Dispozițiile de primar urmează să fie duse la îndeplinire de serviciul de specialitate din cadrul administrației publice cu sprijinul Poliției Locale.

În multe dintre cazuri, improvizațiile de acest gen îngrădesc dreptul de folosință a domeniului public pentru toți cetățenii, blochează/îngreunează accesul ambulanțelor sau pompierilor sau denaturează modul de folosință a zonelor de uz public ori alterează arhitectura peisagistică a spațiilor verzi.

Poliția Locala Brașov face apel la cetățenii orașului, care observă astfel de construcții, să ne sesizeze la numărul de telefon 0268.954 pentru a se lua măsurile legale care se impun în astfel de cazuri. Doar așa vom putea beneficia împreună de un oras curat, aspectuos și civilizat prin instaurarea unui climat de bună convieţuire în municipiu”.

Previous Story

Brașov. Kaufland, amendă uriașă de la Protecția Consumatorilor

Next Story

Video Brașov. Dar ce de praf. „Vi se pare normal într-o tara civilizata sa mai vezi așa ceva in acest oraș”