Brașov. Taximetrist tăiat pe față în fața Primăriei de clienți

Last Updated on mai 27, 2021 Poliţia anunță că a finalizat cercetările în cazul taximetristului din Codlea care a fost tăiat pe față de doi clienţi pe care i-a preluat pentru o cursă Sfântu Gheorghe – Braşov.

Şoferul ar fi vrut să fugă, dar a fost prins şi tăiat pe faţă şi în zona rinichiului. A ajuns la spital, dar acum e bine, fiind miercuri externat pe semnătură.
Potrivit Poliţiei, au fost 4 bărbaţi implicaţi, dintre care 2 au fost atacatorii. A fost tentativă de omor, aşa a încadrat fapta procurorul de caz, dar incidentul a decurs oarecum altfel faţă de cele ştiute.

Brașov. Taximetrist tăiat pe față în fața Primăriei de clienți 1

Din primele cercetări efectuate în cauză, poliţiştii au stabilit faptul că la data de 24 mai 2021, în jurul orei 02.45, un bărbat, în vârstă de 40 ani, în timp ce efectua transport public de persoane, în regim taxi, ar fi preluat patru persoane de sex masculin de pe raza judeţului Covasna, pentru a le transporta în municipiul Braşov.

Ulterior, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, precum şi a unor discuţii în contradictoriu, două dintre cele patru persoane de sex masculin, l-ar fi agresat fizic pe conducătorul auto şi i-ar fi provocat leziuni la nivelul feţei şi spatelui cu un obiect tăietor – înţepător”, a precizat comisar de poliţie Alina Ivan, purtător de cuvânt IPJ Braşov, potrivit bzb.ro.

Cei doi atacatori au fost identificaţi, fiind vorba de doi tineri, în vârstă de 21 ani şi 24 ani din municipiul Braşov.

„​La un moment dat, din cauza unor neînţelegeri, persoana vătămată a părăsit autoturismul taxi de frica celor doi şi în zona Primăriei Braşov a fost ajunsă din urmă de cei doi, astfel că a fost agresată cu pumnii şi cu picioarele şi cu un briceag, utilizat de SM, cu care a fost înjunghiată de patru ori în zona hemitoracelui şi lombar stâng.

De asemenea, persoana vătămată a fost tăiată de mai multe ori în zona capului (occipital, parietal stâng şi bărbie), tot de către SM. În urna agresiunilor provocate, persoana vătămată a suferit leziuni traumatice pentru a căror vindecare s-a stabilit, în mod provizoriu, că aceasta ar avea nevoie de 15-16 zile de îngrijiri medicale. Leziunile respective nu i-ar fi pus în pericol viaţa”, mai spun polițiștii.

Previous Story

Brașov. Maraton de vaccinare la Brintex, Piața Astra și Dacia

Next Story

Ludovic Orban revine pe şantierul Aeroportului Brașov