(Foto) Brașovul verde, raiul mașinilor. Cătălin: „În Brașov mașinile ocupa benzi întregi de ani de zile și sunt lăsați în plata Domnului. Au transformat o banda de pe Polienelor în parcare”

Last Updated on mai 24, 2021 Brașovul este atât de verde încât în cartiere nu are măcar un parc, doar părculețe, iar trotuarele au fost transformate în parcări pentru autoturisme.

Pe grupul de Facebook Brașovul Civic, Catalin B. a scris: „Vorbim despre piste pentru bicicliști, însă în Brașov mașinile ocupa benzi întregi de ani de zile și sunt lăsați în plata Domnului. Au transformat o banda de pe Polienelor în parcare.

(Foto) Brașovul verde, raiul mașinilor. Cătălin: „În Brașov mașinile ocupa benzi întregi de ani de zile și sunt lăsați în plata Domnului. Au transformat o banda de pe Polienelor în parcare” 1 (Foto) Brașovul verde, raiul mașinilor. Cătălin: „În Brașov mașinile ocupa benzi întregi de ani de zile și sunt lăsați în plata Domnului. Au transformat o banda de pe Polienelor în parcare” 2 (Foto) Brașovul verde, raiul mașinilor. Cătălin: „În Brașov mașinile ocupa benzi întregi de ani de zile și sunt lăsați în plata Domnului. Au transformat o banda de pe Polienelor în parcare” 3 (Foto) Brașovul verde, raiul mașinilor. Cătălin: „În Brașov mașinile ocupa benzi întregi de ani de zile și sunt lăsați în plata Domnului. Au transformat o banda de pe Polienelor în parcare” 4

Daca vii dinspre Calea București, insulița aia pentru virajul la dreapta este fix degeaba, pentru că drumul se oprește într-o parcare ILEGALĂ.

Îmi este greu sa cred că Poliția locală și mai ales Politia Rutieră nu au observat de atâția ani că o banda a fost ocupată ilegal.

De aici ar trebui sa înceapă treaba Primaria și celelalte instituții când se gândesc la Brașov Verde, transport sustenabil, piste pentru biciclete. Nu trebuie sa meargă până la Cluj Napoca sa “fure” idei de la Boc, când la Brașov nu sunt rezolvate lucruri vizibile în zone foarte circulate”.

Previous Story

Brașov. Taximetrist înjunghiat de doi clienți. Cu ultimele puteri a reușit să ajungă la spital

Next Story

Aeroportul Brașov chiar făcut degeaba? Spania vrea să elimine cursele aeriene dintre orașele în care trenul ajunge în 2 ore și jumătate. Exact distanța Brașov-București, primele curse promise