Brașov. Maraton de vaccinare la Brintex, Piața Astra și Dacia

Last Updated on mai 27, 2021 Viceprimarul Flavia Boghiu anunță un maraton de vaccinare în piețele din Brașov. Se va folosi vaccin de la Pfizer și Johnson&Johnson.

Flavia Boghiu: „Imunizarea populației continuă!
Primăria Municipiului Brașov și Direcția de Sănătate Publică Brașov organizează o caravană de vaccinare în piețele brașovene. Timp de trei zile, brașovenii se vor putea vaccina în centrele mobile din câteva dintre cele mai circulate zone din oraș. Programul caravanei este următorul:

Brașov. Maraton de vaccinare la Brintex, Piața Astra și Dacia 1

Vineri, 28 mai – Piața Astra
Sâmbătă, 29 mai – Centrul Comercial Brintex
Luni, 31 mai – Piața Dacia

Centrele mobile vor fi deschise între orele 10:00 și 16:00. Brașovenii se vor putea vaccina atât cu serul Pfizer, cât și cu cel Johnson&Johnson, care se administrează într-o singură doză.

De asemenea, duminică, 30 mai, între orele 8:00 și 20:00, se desfășoară la Bazinul Olimpic din Brașov, evenimentul de vaccinare “Liber la piscină – liber în tribune”, iar marți, 1 iunie, în zona locului de joacă din Parcul Nicolae Titulescu, Primăria Municipiului Brașov organizează o sesiune de imunizare dedicată adolescenţilor cu vârsta de peste 16 anI, părinților și bunicilor.

Maratonul de vaccinare “Liber la vaccinare! Liber la viață!” început în luna mai continuă până la final de iunie și ne aduce mai aproape de normalitate.

Să fim bine!”

Previous Story

Video Brașov. Nepedepsit după ce a distrus 12 autoturisme în cartierul Noua!

Next Story

Brașov. Taximetrist tăiat pe față în fața Primăriei de clienți