Brașov. Femeie decedată jefuită la Cimitirul Municipal din Brașov! „Au vrut să-i fure și dinții”

Last Updated on mai 16, 2021 Scandal la Cimitirul Municipal din Brașov. O femeie decedată care se afla în sicriu, la Casa Rece, a fost jefuită, sâmbătă.

Aparținătorii unei femei decedate au sesizat faptul ca, in acest interval, cineva a deschis capacul sicriului si a luat de la decedat un inel, o iconița si suma de 8 lei. Totodata, hainele persoanei decedate erau in dezordine si mâinile nu mai erau in aceeași poziție.

Brașov. Femeie decedată jefuită la Cimitirul Municipal din Brașov! „Au vrut să-i fure și dinții” 1

Cel putin in ultimii 20 de ani nu s-a mai semnalat un astfel de incident. Accesul la Casa Rece, pe timpul zilei, este nerestricționat”, a declarat purtătorul de cuvânt al Primăriei Brașov, Sorin Toarcea, potrivit Realitatea de Brasov.

Poliția a lansat o anchetă în această privință. Polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brașov-Sectia 2 Poliție efectuează cercetări pentru stabilirea stării de fapt.

Am dat jos capacul și am găsit-o dezbrăcată. Nu ne deranjează că i-au furat un inel, 100 de lei și i-au furat o icoană. Mă deranjează că au vrut să-i fure și dinții. Dacă statul ne obligă să aducem mortul aici, nu poți să-l ții acasă, ar trebui să fie cineva să îl păzească”, spune o rudă a femeii decedate.

Previous Story

(Foto) Brașov: Autoturism răsturnat în apropiere de Pasajul Fartec. Două persoane rănite

Next Story

Zborurile pe Aeroportul Brașov vor fi dirijate de pe Aeroportul Arad