Brașov. Constantin: „Am trecut de la primarul Panseluță la primarul Păpădie”

Last Updated on mai 7, 2021 Allen Coliban vrea să facă Brașovul verde dar renunță la florile care înfrumusețează orașul. Dar nu renunță și la marii poluatori. Dar Brașovul va fi verde. Sensurile giratorii au fost invadate de păpădie, Parcul Central mai are câteva lalele de anul trecut.

Constantin P.: „Am sărit din lac în puț, numa’ că ăsta e mai strâmt și se pare că o ținem așa patru ani.

Brașov. Constantin: „Am trecut de la primarul Panseluță la primarul Păpădie” 1

Îmi este greu să văd cum Brașovul se degradează urbanistic, să văd rigolele pline cu aluviuni, sensurile giratorii decorate rudimentar sau fără simțul esteticului, gardul viu netoaletat în foarte multe locuri, pubelele pline, gunoiul neridicat și mizerie la containere în mai toate cartierele, mobilierul urban neîngrijit și multe alte aspecte care țin de confortul psihic al locuitorilor.

Știți ce se întâmplă în astfel de cazuri?… Se schimbă comportamentul citadinilor, oamenii se înrăiesc, ajung să nu le mai pese de orașul lor și urbea se degradează mai mult.

Riscăm să pierdem faima de Oraș de Poveste, riscăm să pierdem bucuria turiștilor de a ne vizita pentru simplul fapt că existăm și suntem minunați, noi oamenii și orașul nostru”.

Constantina M.: Mie imi place cel mai mult de gara noastră
În fața gării se gasesc 3 gropi cu nisip ,ma gîndesc ce vrea sa facă un parc pentru copii care stau zilnic in gară?

Previous Story

De duminică se redeschid restaurantele în Brașov?! Rata de infectare din municipiu a scăzut la 1,56

Next Story

Parcare gratuită în Brașov. Allen Coliban: „Vă asigurăm că până la remedierea situației nu se vor da amenzi pentru parcarea pe aceste locuri”