Allen Coliban: Noi măsuri de relaxare în Brașov

Last Updated on mai 9, 2021 Primarul Allen Coliban a anunțat noi măsuri de relaxare începând de astăzi, după ce rata de infectare a scăzut sub 1,5.

Allen Coliban:După miezul nopții, în urma hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU) de astăzi, în Municipiul Brașov se aplică noi măsuri. Sunt măsuri de relaxare a restricțiilor, după mai bine de 40 de zile în care evoluția incidenței a fost una descendentă.

Allen Coliban: Noi măsuri de relaxare în Brașov 1

❗Brașovenii au dat din nou dovadă că sunt cetățeni responsabili și le mulțumesc pentru asta. Prin această responsabilitate, prin respectarea restricțiilor impuse și, evident, prin vaccinare, ajutăm la salvarea de vieți, la protejarea celor din jur, la repornirea economiei, ajutăm sectorul HoReCa dar și celelalte sectoare economice lovite de pandemie.

❗Începând cu 9 Mai ora 00:00, restaurantele, cafenelele și hotelurile vor avea posibilitatea de a funcționa în interior la o capacitate de 50%. Tot la capacitate de 50% vor funcționa și instituțiile de cultură, sălile de cinema și cele de jocuri de noroc.

❗În perioada 8-9 mai se ridică restricția de circulație dintre orele 22:00-05:00, pentru facilitarea deplasării și participarea la sărbătoarea religioasă specifică lunii Ramazan.

❗❗❗Mâine, în Piața Sf. Ioan va avea loc al doilea eveniment din maratonul “Liber la Viață”. Vă așteptăm, vaccinarea este la liber cu ser Pfizer și, în plus, puteți participa la târgul de turism organizat special cu această ocazie”.

Previous Story

Parcare gratuită în Brașov. Allen Coliban: „Vă asigurăm că până la remedierea situației nu se vor da amenzi pentru parcarea pe aceste locuri”

Next Story

Azi trebuia să aibă loc Parada Junilor Brașoveni. Junii te provoacă la un concurs pe Facebook