Adrian Veştea: Aeroportul Brașov va avea un turn de control virtual

Președintele Consiliului Județean Brașov a anunțat că Aeroportul va avea un turn de control virtual.

Adrian Veştea: „‼️ Aeroportul Brașov – încă un pas important înainte!
👍 Știți cum se întâmplă de obicei?! Pe lângă fiecare om care muncește apar imediat criticii de serviciu și profesioniștii datului cu părerea. „Nu e bine”; „eu făceam altfel”, „n-o să iasă nimic”; „mai la stânga”; „nu, mai la dreapta”; „ehei, dacă aș avea timp, v-aș arăta eu cum se face”… Eu ascult fiecare părere, dar aleg să merg pe mâna specialiștilor!

Adrian Veştea: Aeroportul Brașov va avea un turn de control virtual 1

🛩 De când mi-am asumat finalizarea celui mai așteptat proiect de infrastructură din județ, aeroportul, am avut parte nu doar de neîncrederea multora, ci și de acele critici și ironii izvorâte din răutate, meschinărie, superficialitate, dorința de gâlceavă, din invidie, frustrări, rea-voință. Le-am aceptat pe toate ca inevitabile, conștient fiind că, așa cum spunea cineva, „există un singur mod de a evita critica: a nu face nimic, a nu spune nimic și a fi un nimic!”. Eu nu mi-am făcut niciodată un scop în viață din evitarea criticilor.

🛫 Regret că astăzi trebuie să-i dezamăgesc din nou pe detectivii nodului în papură și să le mai distrug un lung prilej de vorbe și de ipoteze: „Unde-i turnul de control?”.

Ei, bine, dragilor, turnul de control fizic nu este și nu va fi. Aeroportul Brașov-Ghimbav va fi deservit de un turn de control virtual!

🤝 Am primit astăzi decizia ROMATSA cu privire la turn, iar turnul virtual este soluția aleasă! Am spus de la începutul preluării acestui proiect ca noi construim aeroportul viitorului la Brașov. Și asta facem! Și ca să lămurim un subiect la fel de important, Aeroportul Brașov va fi un Aeroport INTERNAȚIONAL și va opera atât zboruri interne, cât și internaționale, însă le vom face treptat, după studii de rentabilitate ale destinațiilor, într-un cuvânt: RESPONSABIL!”

Previous Story

Brașov. Maraton de vaccinare pe Republicii, la Modarom. Fără programare

Next Story

(Foto) Accident Brașov. 4 morți. Imagini de la tragedie