Accident Brașov. Update. 4 morți. Șoferul TIR-ului a fost arestat pentru 30 de zile

Last Updated on mai 16, 2021 Sâmbătă, 4 persoane au murit pe loc după ce autoturismul în care se aflau s-a lovit frontal de un TIR. IPJ Brașov anunță că șoferul TIR-ului a fost arestat pentru 30 de zile, suspect de ucidere din culpă.

Conducătorul auto al ansamblului de vehicule format din autoutilitară și semiremorcă, identificat ca fiind un bărbat în vârstă de 42 ani din județul Călărași a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventiva al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar la data de 15 mai 2021 instanța a dispus măsura arestului preventiv pentru o perioadă de 30 zile.

Accident Brașov. Update. 4 morți. Șoferul TIR-ului a fost arestat pentru 30 de zile 1 Accident Brașov. Update. 4 morți. Șoferul TIR-ului a fost arestat pentru 30 de zile 2
(Foto Stirile Pro Tv)s
Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov continuă cercetările în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Previous Story

Zborurile pe Aeroportul Brașov vor fi dirijate de pe Aeroportul Arad

Next Story

Accident Brașov. Autoturism intrat violent în stâlp, în Triaj