(Foto) Sărăcie. Aşa arată Braşovul taxat la 2 lei pe oră: parcările goale, trotuarele pline. Pietonii trebuie să slăbească

Last Updated on aprilie 8, 2021 Șoferii din Brașov sunt prea săraci pentru a-și permite să plătească 2 lei parcarea pe oră. Așa că ocupă trotuarele. Cei de la Poliția Locală sunt inexistenți.

Teoretic, încalcă legislaţia rutieră, dar cum în Braşov parcarea pe interzis a devenit un obicei greu de sancţionat, tot şoferii ies mai câştigaţi, că doar pietonii se mai pot „strânge” un pic, ca să treacă mai departe.

(Foto) Sărăcie. Aşa arată Braşovul taxat la 2 lei pe oră: parcările goale, trotuarele pline. Pietonii trebuie să slăbească 1 (Foto) Sărăcie. Aşa arată Braşovul taxat la 2 lei pe oră: parcările goale, trotuarele pline. Pietonii trebuie să slăbească 2 (Foto) Sărăcie. Aşa arată Braşovul taxat la 2 lei pe oră: parcările goale, trotuarele pline. Pietonii trebuie să slăbească 3

O astfel de stradă unde trotuarul a devenit parcare, iar locurile special amenajate de pe prima bandă sunt libere, este Avram Iancu. De altfel, şi în zona centrală, pe Constantin Lacea, se preferă parcatul pe trotuar, iar locurile altădată ocupate în permanenţă sunt acum mai tot timpul libere, potrivit bzb.ro.

Previous Story

Marius Vintila, mesaj pentru Allen Coliban: „Aș putea să fac mult mult mișto de primăria Brașovului și de postările de astăzi, în care ni se plînge nouă cetățenilor (!) că COMPREST a fost băiat rău și nu a realizat deszăpezirea necesară după ninsoarea care s-a abătut. Prefer să îi dau primăriei o idee …”

Next Story

Brașov. Testare gratuită COVID pentru elevi, dascăli şi părinţi. În 3 centre