Primăria BRAȘOV, amendată drastic de Poliție pentru nedeszăpezirea străzilor din municipiu. Amenințările primarului Allen Coliban

Last Updated on aprilie 7, 2021 Primăria Brașov a primit astăzi o amendă de 14.500 de lei de la Poliție pentru că nu a deszăpezit cum trebuie drumurile publice. Allen Coliban amenință cu sancțiuni firma care nu și-a făcut treaba.

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov acționează în vederea menținerii unui climat de siguranță rutieră pe raza întregului județ Brașov, precum și pentru prevenirea evenimentelor și accidentelor rutiere.

Primăria BRAȘOV, amendată drastic de Poliție pentru nedeszăpezirea străzilor din municipiu. Amenințările primarului Allen Coliban 1

În cadrul activităților desfășurate, la data de 07 aprilie 2021, pe raza municipiului Brașov s-a constatat faptul că asupra părții carosabile nu au fost luate măsurile de întreținere corespunzătoare, ce se impun în condiții de iarnă, traficul desfășurându-se cu dificultate.

În acest sens, s-a procedat la sancționarea contravențională a administratorului drumului public, competent a gestiona problematica privind siguranța drumului public, pentru nerespectarea prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 –Rep. privind circulația pe drumurile publice, valoarea sancțiunii contravenționale aplicate fiind de 14.500 lei”, a informat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, agent principal Nadia Olaru, potrivit mytex.ro.

Allen Coliban amenință cu sancțiuni compania Comprest.

Allen Coliban:Este inadmisibil să suferim cu toții din cauza incompetenței celor de la firma de deszăpezire Comprest.
I-am notificat din timp că astăzi va ninge și că trebuie să fie pregătiți să acționeze imediat cum e nevoie.

Nu și-au făcut treaba cum trebuie și nu au respectat contractul pe care îl avem. În loc să trimită încă de la 4 dimineața cele 78 de utilaje de deszăpezire, au trimis doar 20.

Firma urmează să fie sancționată!
Până atunci, ne-am asigurat că au trimis pe teren mai multe utilaje și lucrăm din răsputeri să ne asigurăm că totul va fi în regulă”.

Previous Story

Brașov. Păcăliți cu deszăpezirea. Primăria recunoaște dezastrul și anunță sancțiuni. La ora 7.30, Comprest avea în trafic doar 20 de utilaje în loc de 78

Next Story

Marius Vintila, mesaj pentru Allen Coliban: „Aș putea să fac mult mult mișto de primăria Brașovului și de postările de astăzi, în care ni se plînge nouă cetățenilor (!) că COMPREST a fost băiat rău și nu a realizat deszăpezirea necesară după ninsoarea care s-a abătut. Prefer să îi dau primăriei o idee …”