Medici făcuți criminali, înjurați. Ce urmează? Ligia: „Andreea Moldovan a plecat acasă! Dar nu oricum ..înconjurată de protestatarii stransi la ministerul Sanatatii care o huiduiau si urmată de înjurăturile Oanei Lovin și ale Codrutei Cerva in timp ce se urca in masina”

Last Updated on aprilie 15, 2021 Medicii au viață grea în această perioadă. Sunt făcuți criminali, asasini. Sunt înjurați. Ce urmează? Medicul Andreea Moldovan a devenit inamicul public numărul 1 după ce le-a zis cinstit că doar o carantină mai poate salva vieți. Mare parte a românilor nu sunt de acord cu carantina astfel că se va muri în continuared e COVID. 29 de brașoveni au murit în ultimele 4 zile.

Ligia Roxana Mahalean: „Andreea Moldovan a plecat acasă!
Dar nu oricum. Doamna e medic epidemiolog întors din Elveția, bursiera de excelență a Societății Internaționale de boli infecțioase, câștigătoare a premiului acordat de OMS pentru igiena intraspitaliceasca, (spitalul din Brașov fiind declarat cel mai curat din Europa in acel an) și decorată de Președintele României în 2019.

Medici făcuți criminali, înjurați. Ce urmează? Ligia: „Andreea Moldovan a plecat acasă! Dar nu oricum ..înconjurată de protestatarii stransi la ministerul Sanatatii care o huiduiau si urmată de înjurăturile Oanei Lovin și ale Codrutei Cerva in timp ce se urca in masina” 1

După cum ati vazut pe filmări, profesionista cu astfel de merite nu a plecat oricum! Ci înconjurată de protestatarii stransi la ministerul Sanatatii care o huiduiau si urmată de înjurăturile Oanei Lovin, videochatista din București și ale Codrutei Cerva in timp ce se urca in masina.

Astăzi, am simțit că imi crapă obrazul ca si cetatean fata de Doamna asta si ca trebuie neapărat sa imi cer scuze! Pentru toata toleranta pe care o avem ca societate cand un om altruist si profesionist ajunge sa fie umilit public de asemenea lepadaturi.

La initiativa lui Corneliu Teposu, maine (?) brașovenii vor sa duca flori medicilor la spitalul unde lucrează si Andreea Moldovan, in semn de respect și apreciere fata de toate eforturile lor!

Haideti sa facem ceva! Dacă ne-am organiza sa trimitem si noi flori acolo plus câteva gânduri bune din toate orașele țării? Trebuie sa existe florării online in Brasov care pot sa livreze direct la spital! 🙂”

Previous Story

Probleme la Aeroportul Brașov. Nu se va zbura din toamnă, poate de la anul, din primăvară. Ce spun autoritățile despre curenții din zonă

Next Story

Generos. Răzvan Lucescu a plătit jumătate din datoriile istorice ale FC Brașov către Fisc