Maraton de vaccinare în Brașov. Allen Coliban: „Lansăm azi un maraton de 10 evenimente de vaccinare fără programare la Brașov”

Last Updated on aprilie 28, 2021 Primăria Brașov, în colaborare cu DSP, va organiza un maraton de vaccinare sub forma a 10 evenimente, sub genericul „Liber la vaccinare, liber la viață”. Cele 10 evenimente vor avea loc în perioada mai-iulie 2021.

Allen Coliban: „Lansăm azi un maraton de 10 evenimente de vaccinare fără programare la Brașov”

Maraton de vaccinare în Brașov. Allen Coliban: „Lansăm azi un maraton de 10 evenimente de vaccinare fără programare la Brașov” 1

Primul eveniment, „Liber la cultură”, va avea loc în a doua zi de Paște, respectiv pe 3 mai, la Teatrul „Sică Alexandrescu” din Brașov. Se vor putea vaccina la teatru artiștii și iubitorii de cultură, anunță mytex.ro. 

Următorul eveniment, „Liber în Europa”, va avea loc în data de 9 mai, în Piața Sf. Ioan, unde vor fi așteptați angajații din turism și toți iubitorii de călătorii.

Al treilea eveniment, „Liber la restaurante”, este programat pentru data de 16 mai și îi vizează pe angajații din HoReCa și pe clienții acestora.

Previous Story

Brașov. Restricții pentru 7 localități din județ

Next Story

Brașov. Burger King face angajări pentru restaurantul din Mall-ul AFI. Ce salariu oferă