(Foto) Ninge bine. În Brașov așa vine Primăvara

Last Updated on aprilie 7, 2021 Reducerea poluării, pe bază de pandemie, a readus zăpezile și ploile în Brașov. Parcă totul începe să semene cu vremea din anii 80.

Florin Urzica? „Brasov 7 aprilie 2021”
(Foto) Ninge bine. În Brașov așa vine Primăvara 1

(Foto) Ninge bine. În Brașov așa vine Primăvara 2

(Foto) Ninge bine. În Brașov așa vine Primăvara 3

Luminita D.: Ieri la BRASOV primavara azi tot la BRASOV IARNA….
(Foto) Ninge bine. În Brașov așa vine Primăvara 4

Rodica P.: IN BRASOV ASA VINE PRIMAVARA !!!
(Foto) Ninge bine. În Brașov așa vine Primăvara 5

Cristina Hurdubaia: „Ieri îi spuneam unei prietene că atunci când am ales Brașovul în locul Bucureștiului, am făcut asta, în primul rând, pentru a mă obișnui cu vremea de Bruxelles, eu fiind foarte solară de felul meu.

(Foto) Ninge bine. În Brașov așa vine Primăvara 6

Pe telefon am setat încă din ziua în care m-am mutat vremea din cele 2 orașe, care e foarte asemănătoare. Ba uneori la Bruxelles e chiar mai cald și mai soare decât în Brașov.

Ieri s-au umplut pereții mei de fotografii cu ninsoarea din Bruxelles, azi m-am trezit și eu cu peisajul ăsta de Brașov și fără câini (4 luni a durat povestea asta și multe nopți nedormite, 4 luni, și asta datorită perseverenței mele, căci nu m-am lăsat neam, altfel și acum ar fi umblat vreo 20 de câini prin cartier) și sper ca fix peste un an, de fapt, știu sigur că fix peste un an, o să postez fotografii direct din Bruxelles.”:

Previous Story

Foto Brașov. Ninge puternic. Se circulă greu. Daniela C: „Domnule primar Allen Coliban cartierul STUPINI aparține de Brașov, știați? Nu a trecut nici un utilaj de deszăpezire. Se circulă foarte greu”

Next Story

(Foto) Brașovul blocat. Coliban vs Scripcaru. „Stau de 11 ani in Brașov, NICIODATA, nu a arătat așa. Eu nu am văzut mizeria de pe șosele pana acum niciodată. Încep sa cred ca nea Georgică avea niște secrete de administrație…”