Foto Brașov. Dezastru pe Tâmpa. Liviu: „Astazi Tampa cu potecile ei nu mai este accesibila brasoveanului de rand”

Last Updated on aprilie 16, 2021 Brașovenii atrag atenția că potecile de pe Tâmpa au devenit curse cu obstacole din cauza copacilor căzuți.

„Am fost norocosi sa avem langa noi un adevarat parc la o aruncatura de bat. Brasovenii au Tampa. Primavara asta capricioasa l-a transformat intr-un parc de aventura.

Astazi Tampa cu potecile ei in care freamata natura nu mai este accesibila brasoveanului de rand. Bunicii nostri nu mai pot sa-si plimbe nepotii pe potecile de sub Tampa colegii nostri nu-si mai pot descarca oboseala unei zile de munca pentru ca tot muntele e rasturnat peste alei si poteci si orice plimbare de 10-20 de minte se trasforma intr-o aventura de cateva ore.

Foto Brașov. Dezastru pe Tâmpa. Liviu: „Astazi Tampa cu potecile ei nu mai este accesibila brasoveanului de rand” 1 Foto Brașov. Dezastru pe Tâmpa. Liviu: „Astazi Tampa cu potecile ei nu mai este accesibila brasoveanului de rand” 2

Trebuie sa fii antrenat si sa-ti doresti neaparat sa treci de copacii rasturnati ca sa ajungi in Saua Tampei sau de la Dobrogeanu Gherea pana La Iepure.

Sunt curios cate glasuri trebuie sa se ridice pentru ca cineva sa opreasca slutirea copacilor dintre blocuri si sa indrepte acele resurse catre curatarea aleilor si potecilor din Tampa.

Oare primarul Allen Coliban va interveni activ si prompt sau ne asteptam doar la un mesaj pe retelele sociale in care ne spune cum cauta un responsabil prin vreo institutie?”, a scris Liviu Tarus pe grupul Brașovul Civic.

Teofil Mihailescu a scris: „O plimbare pe sub Tâmpa, pe cărarea din lungul versantului dinspre cartierul Valea Cetății din Brașov, mi s-a transformat astăzi într-o tură cu obstacole: iată la ce au “lucrat” zăpezile recente!…”

Foto Brașov. Dezastru pe Tâmpa. Liviu: „Astazi Tampa cu potecile ei nu mai este accesibila brasoveanului de rand” 3 Foto Brașov. Dezastru pe Tâmpa. Liviu: „Astazi Tampa cu potecile ei nu mai este accesibila brasoveanului de rand” 4 Foto Brașov. Dezastru pe Tâmpa. Liviu: „Astazi Tampa cu potecile ei nu mai este accesibila brasoveanului de rand” 5

Previous Story

RAT Brașov a introdus, de ieri, un nou traseu metropolitan

Next Story

Emil Boc: Andreea Moldovan, reacție de excepție. A ieșit în fața uraganului cu demnitate