Carrefour va construi cel de-al doilea hypermarket din Braşov, în locul Mall-ului Korona

Last Updated on aprilie 9, 2021 Carrefour va construi cel de-al doilea hypermarket din Braşov, pe strada Stadionului, în zona fostei platforme industriale Fartec, lângă Stadionul Tineretului.

În acest moment, proiectul, care include trei clădiri, este în etapa de obţinere a acordului de mediu din partea Agenţiei pentru Protecţia Mediului (APM) Braşov, informează bzb.ro.

Carrefour va construi cel de-al doilea hypermarket din Braşov, în locul Mall-ului Korona 1

Potrivit documentaţiei, centrul comercial include un hypermarket cu parter înalt plus etaj parţial, pentru comercializare produse alimentare şi nealimentare.

Centrul comercial mai include container tip bufet imbiss, spaţiu servire (cort imbiss), post trafo, bazin rezervă incendiu, bazin de retenţie, staţii încărcare vehicule electrice, container reciclare. Vor fi şi amenajări exterioare, respectiv amenajare parcare, accese rutiere şi pietonale, spaţii verzi, drumuri şi trotuare.

Proiectul Carrefour-ului din Bartolomeu a fost anunţat încă din 2008, în momentul în care pe zona fostei fabrici Fartec din Braşov urma să se construiască Korona Mall.

Hypermarketul urma să fie magazin ancoră pentru noul mall, dar proiectul polonezilor de la Echo Investment, evaluat la 150 de milioane de euro, a fost abandonat din cauza crizei imobiliare.

Previous Story

Brașovul în carantină de weekend. Astăzi, magazinele din Brașov se închid la ora 18.00. Alte 15 localități cu restricții

Next Story

10 brașoveni infectați cu COVID după vaccinare. „Au avut simptomele guturaiului”