Brașov. Tâmpa Gardens primește bani de la Primărie pentru consolidări. Parcarea o ia la vale

Last Updated on aprilie 6, 2021 Primăria va finanța din bani publici lucrări pentru a acoperi alte lucrări de proastă calitate făcută de o companie privată.

Andrei Oniga: „Tâmpa Gardens primește bani pentru consolidări!
În 2020 atrăgeam atenția asupra urgenței situației cu parcarea blocurilor de pe Molidului 43, din Răcădău. Parcare prost consolidată care, treptat, se surpă. Însă în ciuda insistențelor proprietarilor și în ciuda pericolului pe care-l reprezintă, ani de zile a trenat demararea lucrărilor de consolidare a acesteia. În plus, parcarea a fost asfaltată pe repede înainte, cu 3 zile înainte de alegeri, deși nu fusese stabilizată fundația.

Brașov. Tâmpa Gardens primește bani de la Primărie pentru consolidări. Parcarea o ia la vale 1

Mai mult decât atât, 2020 a mai generat și o alunecare a versantului dinspre Tâmpa, înspre unul dintre blocuri, alunecare de pământ ce s-a agravat cu fiecare ploaie.
După preluarea mandatului de consilier local, a urmat o lungă serie de discuții cu asociația proprietarilor pe de-o parte și cu reprezentanți ai primăriei pe de altă parte, cu scopul de a demara lucrările de consolidare în cel mai scurt timp posibil, pe ambele fronturi.

Astăzi, îmi pare bine să văd că acele discuții s-au materializat în ceva concret, prin includerea ambelor lucrări în proiectul de buget al Brașovului pentru 2021. ✌🏻
Calea până la finalizarea lucrărilor nu va fi scurtă, dar voi monitoriza procesul îndeaproape și voi face ce-mi stă în putință pentru a mă asigura că ajungem acolo în cel mai scurt timp și în cel mai corect mod.

Pas cu pas, ne facem bine. 🙂”

Previous Story

(Video) O brașoveancă a reușit să impresioneze juriul „Chefi la cuțite” cu mâncarea preferată a actorului Robert De Niro

Next Story

Braşov. Pentru că refuză testarea COVID, localnici din Comana vor fi băgați în carantină de autorități