Brașov. Pilotul de raliuri Dan Girtofan infectat cu coronavirus. Este internat la Spitalul de Boli Infecțioase

Last Updated on aprilie 6, 2021 Pilotul de raliuri Dan Girtofan a anunțat în această seară că s-a infectat cu coronavirus. El este internat la Spitalul de Boli Infecțioase din Brașov.

Dan Girtofan: „Multi dintre voi stiu ca nu m-am temut niciodata de nimic. Nici chiar atunci, cand viata, in cele mai surprinzatoare si teribile momente m-a lasat pentru o clipa fara aer. Mereu am gasit rezerve sa-mi imping timpul tot mai in fata, sa mi-l fac aliat si impreuna cu el sa imi fac planuri pe termen lung.

Brașov. Pilotul de raliuri Dan Girtofan infectat cu coronavirus. Este internat la Spitalul de Boli Infecțioase 1

Planuri imi fac si astazi, chiar daca de pe un pat al Spitalului de Boli Infectioase , unde, de la finalul saptamanii trecute, ma tine captiv virusul care parca se incapataneaza sa opreasca miscarea de rotatie a Pamantului.

Va multumesc tuturor pentru gandurile bune si pentru sinceritatea cu care v-ati manifestat ingrijorarea.

Le multumesc cadrelor medicale care imi sunt in aceste zile, cea mai devotata si profesionista “echipa de asistenta tehnica”.
Va asigur ca astazi ma simt bine, dar nu atat de bine precum ma voi simti maine!
Sa ne vedem sanatosi!”

Previous Story

Braşov. Pentru că refuză testarea COVID, localnici din Comana vor fi băgați în carantină de autorități

Next Story

Foto Brașov. Ninge puternic. Se circulă greu. Daniela C: „Domnule primar Allen Coliban cartierul STUPINI aparține de Brașov, știați? Nu a trecut nici un utilaj de deszăpezire. Se circulă foarte greu”