Foto Brașov. Sute de persoane stau la coadă la maratonul de vaccinare cu serul Pfizer

Last Updated on aprilie 29, 2021 Astăzi, la Brașov are loc un maraton de vaccinare la  spitalul SF. Constantin.

Peste 200 de oameni stau la coadă joi dimineaţă, cu masca de protecţie pe gură şi aşteaptă să se imunizeze cu serul de la Pfizer la spitalul SF. Constantin, anunță Antena 3. 

Foto Brașov. Sute de persoane stau la coadă la maratonul de vaccinare cu serul Pfizer 1

Brașovenii sunt invitați să se vaccineze în cadrul maratonului de 12 ore, unde sunt puse la dispoziție 500 de doze de vaccin Pfizer. Vaccinarea se va face de către echipa de la Spitalul Sfântul Constantin.

Și Primăria Brașov inițiază campania “Liber la vaccinare”, pe data de 3 mai, când va avea loc primul eveniment la Teatrul Dramatic.

În mai şi iunie, alte maratoane de vaccinare
Evenimentele se vor derula pe parcursul următoarelor două luni, mai și iunie, duminica sau în zilele de sărbătoare națională, în mai multe locuri neconvenționale.

Programul centrelor va fi de 12 ore, între orele 8.00 și 20.00.

Foto Brașov. Sute de persoane stau la coadă la maratonul de vaccinare cu serul Pfizer 2

Medicul Bogdan Moldovan:Joia Mare ne oprim din activitatea operatorie și ne concentram pe ajutorarea comunității brașovene în lupta cu pandemia Covid 19
Nu ați reușit să vă vaccinați? Va oferim sansa unei vaccinări rapide, fără programare, gratuita, realizata de echipe de medici și asistente medicale a Spitalului Sf Constantin.

500 de doze Pfizer Biontech ne sunt puse la dispoziție de DSP Brașov! Mulțumim!
Va asteptam începând cu ora 8.00 la Sediul de pe Calea București 318. Ideal cu consimțământul completat și semnat pentru a scurta formalitățile”.

Previous Story

Brașov. Burger King face angajări pentru restaurantul din Mall-ul AFI. Ce salariu oferă

Next Story

Alertă! Tulpina indiană la Brașov. 5 persoane infectate