Braşov. Fetiţă de doi ani înecată şi declarată moartă, observată după o oră că are puls

Last Updated on aprilie 18, 2021 Întâmplare incredibilă la Brașov. O fetiţă de doi ani înecată şi declarată moartă, observată după o oră că are puls. Fetița de doi ani a căzut într-un pârâu, în judeţul Braşov, lângă Mândra. Micuţa a fost scoasă din apă fără semne vitale, iar echipajul de intervenţie SMURD chemat la faţa locului a demarat manevrele de resuscitare.

În ajutorul salvatorilor lor a mai venit un ehipaj SMURD. După o oră de luptă contra-cronometru, medicii s-au declarat învinşi, constatând decesul fetiţei. Însă, după declararea decesului, pe corpul fetiţei au rămas ventuzele prin care se măsoară pulsul şi tensiunea, probabil acestea fiind conectate încă la aparate, anunță Observator Tv.

Braşov. Fetiţă de doi ani înecată şi declarată moartă, observată după o oră că are puls 1

La un moment dat, în timp ce se pregăteau pentru formalităţile în aceste cazuri, medicii ar fi observat uluiţi că fetiţa are puls. Văzând că are puls, medicii au luat fetiţa imediat, deşi era încă inconştientă, iar ambulanţa SMURD a demarat în viteză către cel mai apropiat spital.

Lavinia L.: Dumnezeu are planurile lui! Multă sănătate micuței!
Salvatorii sa nu se mai grăbească și în alte cazuri sa declare decesul pentru ca orice miracol e posibil.

Potrivit ISU, manevrele de resuscitare s-au desfăşurat pe parcusul a două ore, iar semnele vitale au apărut înainte ca decesul să fie declarat oficial. ISU precizează că, într-adevăr, aceste cazuri, în care semnele vitale să reapară după atâta timp, sunt foarte rare.

Medicii au lăsat electrozii conectaţi pentru că aşteptau diagrama care să le confirme că fetiţa nu are puls şi tensiune, însă în acel moment au observat că micuţa trăieşte. Copila a fost transportată la ATI, în stare gravă, la Spitalul Judeţean. Este în stare gravă, dar în viaţă.

Medicii au cerut şi un elicopter la caz, însă se pare că cererea lor a fost refuzată.

Andrei C.: Elicopterul a fost solicitat însă au refuzat ! Incredibil, ce rost avea era vorba doar de viața unui copil de 2 ani ! Trăim în România probabil trebuia să aducă la spital un politician constipat!

Crina P.: Bine ca puteți trimite elicopter când are nevoie vrun politician ca sa îl ducă acasa,asa ca sa nu mai stea în trafic..

Mirabella M.: Saracuta ,normal ca nu au chemat elicopterul ca daca era unul din guvern vebeaxrepede,doamne ajuta și las-o printre noi pe micuța asta mică puternica

Ionel D.: Sfat pentru adevaratii medici. Cand mai solicitati elicopterul, pentru un pacient aflat in stare grava, spuneti ca are si diaree. Il vor trimite garantat, exista deja precedent!

Previous Story

Video Brașov. Urs în zona Isaran-Lux Divina-13 Decembrie. Mesaj Ro-Alert

Next Story

Aeroportul Brașov. Dezamăgire mare că nu se poate zbura anul acesta. Tudor Benga: „Am o presimțire că șirul veștilor proaste de-abia începe”