Brașov. Criminali prinși. Victima chemase o fată de 17 ani să îi facă un masaj. Aceasta a venit împreună cu un prieten care l-a înjunghiat pe bărbat de trei ori în zona pieptului

Last Updated on aprilie 13, 2021 Poliția a anunțat că a reținut doi criminali, în vârstă de 17, respectiv 23 de ani, iubită și iubit, care ar fi omorât un bărbat săptămâna trecută, în scara unui bloc de pe str. Carpaților din municipiul Brașov.

Potrivit unor surse, fata de 17 ani ar fi luat legătura pe internet cu bărbatul de 46 de ani și ar fi convenit să meargă la el acasă, sub pretextul că îi va face masaj, contra unei sume de bani. Planul era, însă, de a-l tâlhări pe bărbat. Astfel, la domiciliul lui a mers și tânărul de 23 de ani, care l-a înjunghiat de trei ori, în zona toracelui, pe când se aflau în scara blocului, după care cei doi iubiți au fugit cu bunuri sustrase din locuința victimei. În timpul unei percheziții, anchetatorii ar fi găsit carduri, acte și un laptop al victimei, anunță mytex.ro.

Brașov. Criminali prinși. Victima chemase o fată de 17 ani să îi facă un masaj. Aceasta a venit împreună cu un prieten care l-a înjunghiat pe bărbat de trei ori în zona pieptului 1

Cei doi tineri suspectați în caz vor fi propuși spre arestare preventivă. Dat fiind faptul că suspecta este minoră, ancheta a fost preluată de Parchetul de pe lângă Tribunalul pentru Minori și Familie Brașov.

La data de 08 aprilie 2021, Inspectoratul de Poliție Județean Brașov a fost sesizat prin apelul unic de urgență 112 de către o femeie din municipiul Brașov, cu privire la faptul că pe scara imobilului unde locuiește se află o persoană de sex masculin în stare de inconștiență, ce prezintă urme vizibile de violență. La fața locului s-au deplasat, de îndată, polițiștii brașoveni, care au identificat persoana în cauză ca fiind un bărbat, în vârstă de 46 ani, cadrele medicale sosite la fața locului declarând decesul acesteia.

Din primele cerecetări efectuate în cauză, polițiștii au stabilit faptul că victima prezenta mai multe leziuni la nivelul pieptului, ce ar fi putut fi provocate cu un obiect tăietor – înțepător.

Sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, s-a constituit echipa operativă complexă formată din polițiști ai Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Municipiului Brașov – Biroul de Investigații Criminale, Serviciului Criminalistic și Poliției Municipiului Săcele în vederea efectuării cercetărilor și identificării autorului.

În urma unui complex de activități investigativ-operative, polițiștii au identificat autorul faptei în persoana unui tânăr, în vârstă de 23 ani, din județul Olt, stabilindu-se faptul că acesta ar fi fost ajutat de o altă persoană, o tânără, în vârstă de 17 ani din municipiul Brașov.

În continuare, polițiștii au stabilit faptul că, tânăra ar fi postat pe o pagină de internet un anunț pentru găsirea unui loc de muncă, fiind abordată în acest sens de către victimă.

La data de 8 aprilie 2021, tânăra, împreună cu bărbatul în vârstă de 23 ani, între cei doi existând o relație de prietenie, s-ar fi deplasat la domiciliul persoanei vătămate, unde, tânărul, folosindu-se de un obiect tăietor – înțepător, i-ar fi aplicat victimei mai multe lovituri la nivelul pieptului, ulterior cei doi sustrăgând mai multe bunuri din interiorul locuinței”, a explicat purtătorul de cuvânt al IPJ Brașov, comisar Alina-Maria Ivan, potrivit Biz Brașov.

Previous Story

Pentru copiii mai mici de 3 ani nu se plăteşte întreţinere. Legea asociaţiilor de proprietari a fost modificată în Senat

Next Story

Un bărbat care a ieșit la alergat, găsit mort după ce ar fi fost atacat de urs la Azuga