Brașov. Cerbul de Aur nu se va mai organiza? Primăria și CJ nu mai finanțează evenimentul

Last Updated on aprilie 13, 2021 Festivalul Cerbul de Aur nu va avea loc nici în 2021 în condițiile în care Primăria și Consiliul Județean au anunțat că nu vor mai finanța evenimentul pentru că nu au bani pentru așa ceva. TVR a anunțat de mult timp că nu poate susține financiar singură acest eveniment.

Totuși, cel puțin în ceea ce privește bugetul municipiului, cei de la TVR se pot înscrie la un concurs de proiecte unde pot accesa cel mult 250.000 de lei. „Avem 3 milioane lei pentru proiecte culturale, pot să aplice. Sau pot să vină cu o propunere, așa cum au venit cei de la Untold, Electric Castle sau ALDA”, a spus Coliban, potrivit Biz Brasov.

Brașov. Cerbul de Aur nu se va mai organiza? Primăria și CJ nu mai finanțează evenimentul 1

Adrian Veștea, președintele Consiliului Județean, este mai puțin optimist. „Stai să vedem că poate nu se mai ține”, a spus el, făcând trimitere la situația epidemiologică deloc îmbucurătoare.

Consiliul de administraţie al TVR a dat undă verde proiectului în luna noiembrie 2020, cu condiţia aprobării bugetului evenimentului din 2021, dar şi cu respectarea eventualelor restricţii ce pot apărea în contextul pandemiei Covid-19.

Reprezentanţii Societăţii Romane de Televiziune (SRTv) precizau prin intermediul unui comunicat de presă că vor porni discuţii de intenţie şi vor avea întâlniri cu potenţiali parteneri, pentru a organiza acest festival în cele mai bune condiţii. Cu instituțiile brașovene, însă, nu au discutat.

Previous Story

Brașov. Codreanu închide Autogara 3 din Craiter. Va face o piață

Next Story

Jurnalist din Constanța: „Centrul Brașovului era plin de lume. Spre deosebire de Constanța, Brașovul trăiește”