Brașov. Alți șoferi drogați prinși în trafic de polițiști. Brașovul, raiul șoferilor drogați?

Last Updated on aprilie 16, 2021 Brașovul a ajuns raiul șoferilor drogați? Tot mai mulți șoferi/turiști din București, Constanța sunt prinși drogați la volan. Unul a făcut prăpăd în Noua, lovind 12 mașini.

De vineri, 12 martie 2021, aproape că n-a fost raport al IPJ Braşov fără un şofer depistat drogat la Râşnov, aproape toţi prinşi pe DN1E, drumul de legătură cu Poiana Braşov, anunță bzb.ro.

Brașov. Alți șoferi drogați prinși în trafic de polițiști. Brașovul, raiul șoferilor drogați? 1

Coincidenţă sau nu, niciun caz până acum pe „drumul oficial” către Poiană, tot DN1E, dar tronsonul care leagă staţiunea cu Braşovul. Au fost chiar şi câte 4 cazuri pe zi, majoritatea turişti, din Bucureşti, Constanţa sau alte judeţe.

Marţi, 13 aprilie, au fost alte 3 „ceasuri rele” la Râşnov: ora 14.00 – bărbat, 34 ani, pozitiv la DrugTest pe DN1E; ora 17.40 – bărbat, 28 ani, tot drogat pe DN1E, ora 18.30 – bărbat, 33 ani, din judeţul Bacău, cu 0,41 alcoolemie.

Şi vineri, 9 aprilie, acelaşi raport de la Poliţie, repetat de 2 ori, doar cu ora şi „indicativul de şofer” schimbat: ora 11.00 – bărbat, 43 ani, pozitiv la DrugTest pe DN1E; ora 20.50 – femeie, 32 ani, drogată pe DN1E.

Acestea sunt cele mai recente cazuri, raportate acum, ce-i drept un pic mai rar ca înainte, cu zile de pauză între. E însă mai mult de o lună în care a devenit frapant că s-au înmulţit foarte mult cazurile de persoane depistate la volan, şi nu numai pe DN1 E, ci şi pe străzile din municipiul Braşov.

Previous Story

Un bărbat din Brașov este terorizat de un urs. Animalul îi atacă gospodăria aproape zilnic

Next Story

Braşovenii de la Allview au dat în judecată chinezii de la Huawei