Brașov. 360 de angajați de la două companii se vaccinează anti-COVID

Last Updated on aprilie 26, 2021 DSP anunță că a început vaccinarea anti-COVID în companiile din Brașov, într-un efort disperat de a restarta campania de vaccinare, aflată la un nivel scăzut după scandalul Astra Zeneca.

Potrivit șefei Direcției de Sănătate Publică, dr. Andrea Neculau, astăzi și mâine se imunizează 360 de angajați din două companii mari din județ, aceasta nefăcând însă publice numele firmelor. Pe lista companiilor se află, însă, companii ca Schaeffler, Autoliv sau Preh, cele mai mari firme din județ, a mai precizat sursa citată, potrivit Biz Brașov.

Brașov. 360 de angajați de la două companii se vaccinează anti-COVID 1

Andrea Neculau consideră că nu a scăzut intenția de vaccinare, deși pe lista de așteptare mai sunt puțin peste 2.000 de persoane, ci că este vorba de un moment în care majoritatea populației se gândește la Sărbătorile Pascale, nicidecum la vaccinnarea anti-COVID.

Deja am început vaccinarea în firme, având companii medicale care asigură și servicii de medicina muncii, iar medicii acestora au astăzi și mâine 360 de vaccinări programate în două firme din Brașov. Cei care au fost programați prin intermediul firmelor nu se mai înscriu pe listele de așteptare”, a spus sursa citată.

Previous Story

Brașov. Parada Junilor interzisă pe 9 mai, Duminica Tomii

Next Story

Brașov. Maraton de vaccinare în Joia Mare la Spitalul Sf. Constantin. Medicul Bogdan Moldovan: Nu ați reușit să vă vaccinați?