Andreea Moldovan, după ce a fost demisă din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: „Mă întorc la spital”

Last Updated on aprilie 14, 2021 Andreea Moldovan a fost revocată miercuri din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Ea a precizat că se va întoarce la spitalul din Brașov, iar decizia premierul Cîțu trebuie respectată.

Andreea Moldovan, după ce a fost demisă din funcția de secretar de stat în Ministerul Sănătăţii: „Mă întorc la spital” 1

“Da, mă întorc la spital. (…) Este o decizie pe care trebuie să o respectăm cu toții”, a declarat Andreea Moldova, citată de Antena3.ro.

Premierul Florin Cîțu a cerut demiterea din funcție a secretarului de stat Andreea Moldovan și revocarea ministrului Voiculescu, după ce a fost publicat în Monitorul Oficial un ordin ce schimba regulile prin care localitățile intrau în carantină.

Ordinul de ministru al Sănătății care introduce noi criterii pentru carantinarea localităților, respectiv nivelul de testare pentru COVID, rata de incidență și de gradul de ocupare a paturilor din spitale și secțiile ATI, semnat de secretarul de stat Andreea Moldovan, a fost publicat marți în Monitorul Oficial.

Previous Story

Cornelia Crevean: „Andreea, Multumim ! Vino acasă, avem nevoie de tine la Brașov !”

Next Story

Video Brașov. Un șofer drogat a lovit 16 mașini! „Râdea, cânta si se agita, fiind nevoie de 4 polițiști care sa-l imobilizeze”