Iese și Sânpetru din carantină? Timişoara iese din carantină deşi rata de infectare a crescut de la 7,30 la mia de locuitori la 8,19

Last Updated on martie 21, 2021 Carantina COVID în România a devenit o glumă proastă. Politicienii votează carantinarea unei localități după cum au chef. De exemplu, la Timișoara au votat carantina când rata de infectare era de 7,3 iar când aceasta a crescut la 8,19 au votat că nu mai este cazul de carantină. Locuitorii din Sânpetru dacă vor să scape de carantină pot lua exemplu Timișoarei.

Veress B.: Nu mai zic nimic. Vai de capul nostru în ce lume trăim, îmi pare tare rău de Eva.
Iese și Sânpetru din carantină? Timişoara iese din carantină deşi rata de infectare a crescut de la 7,30 la mia de locuitori la 8,19 1

Comitetul pentru Situaţii de Urgenţă Timiş s-a întrunit sâmbătă seara pentru a analizat propunerile de prelungire a măsurilor de carantinare pentru localităţile: Timişoara, Dumbrăviţa şi Giroc pentru o perioadă de şapte zile. Având în vedere cifrele, toată lumea s-a aşteptat ca perioada de carantină să fie prelungită în Timişoara pentru încă şapte zile, anunță Adevarul.

Surpriză uriaşă, însă, măsura de prelungire a carantinei a căzut la vot. În urma votului exprimat, în cadrul CJSUT s-a votat după cum urmează : 20 voturi pentru, 9 abţineri şi 9 voturi împotrivă, astfel ca prelungirea măsurilor de carantinare pentru localităţile: Timişoara, Dumbrăviţa şi Giroc pentru o perioadă de şapte zile nu a trecut, nefiind întrunită majoritatea necesara de 2/3 din membri prezenţi pentru adoptarea hotărârii de prelungire a măsurii de carantinare.

Cristi Tudorescu: „Timișoara s-a plictisit și iese din carantina cu o rata de incidenta mai mare decât când a intrat. Peste 8 / 1000”.

Florin T.: Ceva nu se potrivește cu logica : intr-o parte a orașului carantină (Sânpetru), iar în cealaltă parte, dezmăț (Poiana Brașov)

Anamaria S.: Nuba Bucuresti, 20.03.2021.
Usor invidioasa, recunosc. Dar profund recunoascatoare ca principalul focar de infectare din Brasov a fost localizat iar masuri efective au fost adoptate- Sanpetru Bv. (🤮 )

Mi-e sila. “Decat” atat.
Ahh, substantivul “pandemie” pare a fi un omonim veritabil in contextul actual”.

Previous Story

Primarul Allen Coliban explică ce înseamnă Brașovul în carantină

Next Story

Brașov. Două persoane au fost amendate pentru că nu au purtat mască la protestul anti-mască