(Foto) Accident teribil în Raliul Brașovului! Un pilot și-a rupt ambele picioare

Last Updated on martie 27, 2021 Un pilot bulgar și-a rupt ambele picioare după un grav accident petrecut vineri la Raliul Brașovului.

În 90 de secunde, echipajele de ambulanță și descarcerare au fost prezente la fața locului (foto), accidentul petrecându-se în zona orașului Făgăraș, anunță Prosport.

(Foto) Accident teribil în Raliul Brașovului! Un pilot și-a rupt ambele picioare 1

Proba specială cu numărul 2 de la Raliul Brașovului a fost oprită după ce echipajul bulgar cu numărul 501, format din Nikola Mishev și copilotul Yanaki Yanakiev a pierdut controlul mașinii de raliu și a ieșit în decor la 1,1 kilometri după start, lovind un cap de pod.

Echipajele de pompieri au intervenit imediat pentru ca Yanaki Yanakiev să fie scos din mașina făcută praf după accidentul teribil. Bulgarul s-a ales cu ambele picioare fracturate, dintre care unul cu o fractură deschisă și a fost transportat la spitalul din Târgu Mureș, acolo unde a fost operat imediat.

Yanaki Yanakiev a ajuns la Spitalul Judeţean Târgu Mureş, a fost stabilizat, fiind diagnosticat cu fractură la ambele picioare, dintre care una deschisă. Va intra în sala de operaţii”, a anunţat pe Facebook Federaţia Română de Automobilism Sportiv.

(Foto) Accident teribil în Raliul Brașovului! Un pilot și-a rupt ambele picioare 2 (Foto) Accident teribil în Raliul Brașovului! Un pilot și-a rupt ambele picioare 3

„Este conştient, dar are fracturi la ambele picioare”, susțin cei de la ISU Braşov.

Pilotul a coborât singur din mașină și este în afara oricărui pericol.

Previous Story

Model Declarație pe proprie răspundere pentru noile restricţii impuse în Brașov. Obligatorie de duminică

Next Story

Brașov. Rata de infectare a urcat la 7,48! De luni brașovenii în case de la ora 20:00 și în timpul săptămânii???