DRDP Braşov a închis benzi întregi din centura Braşovului

Last Updated on martie 18, 2021 Direcţia Regională de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov a transmis că din 17 martie au fost instituite mai multe restricţii de circulaţie pe Ocolitoarea Braşovului, după ce pe suprafaţa carosabilă au apărut gropi.

Prima bandă a fost restricţionată pe mai multe porţiuni cu ajutorul balizelor, în vederea evitării zonelor cu probleme, informează bzb.ro.

DRDP Braşov a închis benzi întregi din centura Braşovului 1

De asemenea, a fost introdusă o restricţie temporară de viteză la 60 de km/h pe toată lungimea tronsonului 1, cuprins între DN1 (Dârste) şi nodul cu DN11 (Braşov – Bacău).

Totodată, a fost restricţionată în totalitate banda de mers spre înainte pe DN11, la ieşirea din Braşov, în zona intersecţiei cu Varianta Braşov şi toată circulaţia se va desfăşura prin sensul giratoriu.

„Restricţiile vor fi menţinute până când condiţiile meteo vor permite continuarea lucrărilor de reparaţii temporare. Reparaţii definitive, cu mixtură la cald, vom putea face doar atunci când temperaturile se vor situa în mod constant la peste 10 grade Celsius. Îi rugăm pe şoferi să circule cu prudenţă pe aceste tronsoane şi să respecte semnalizarea temporară”, a explicat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Braşov, Robert Elekes.

DRDP Braşov a închis benzi întregi din centura Braşovului 2

Restricțiile au apărut după ce mai mulți brașoveni s-au plâns că și-au distrus cauciucurile în gropi.

Atenţie, şoferi! Între ieşirile Triaj şi Zizin pe sensul către Bucureşti e o mândră «salbă» de gropi, două dintre ele periculoase. COMPLET NESEMNALIZATE”, a scris un șofer.

Previous Story

Explicații. Avocatul din Brașov, care a dat în judecată Guvernul și CNSU pentru restricția de circulație pe timp de noapte după ora 22:00

Next Story

Oficial. Sânpetru intră în carantină începând de astăzi! Urmează Brașovul?