Brașov. Se închid toate școlile din municipiu, de mâine! Cursuri doar online!

Last Updated on martie 17, 2021 Rata de infectare de 6,12 din municipiul Brașov obligă autoritățile să închidă școlile din Brașov. Anunțul a fost făcut de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Școlar Județean Brașov, Valentin Bucur.

Având în vedere incidența dat de 6,12 la mia de locuitori a cazurilor de infectare cu virusul SARS-COV-2 în municipiul Brașov în conformitate cu ordinul comun al Ministerului Educației și cel al Sănătății.

Brașov. Se închid toate școlile din municipiu, de mâine! Cursuri doar online! 1

Activitățile ce presupun prezența fizică în unitățile școlare preuniversitare se suspendă trecând în online începând cu joi 18 martie. Consiliile de administrație ale unităților școlare preuniversitare din municipiul Brașov se vor întruni astăzi pentru a emite hotărâri privind trecerea activităților didactice în online și vor transmite hotărârea tuturor părinților și elevilor.

Suspendarea se va menține până vineri 19 martie când în funcție de evoluția acestui indice Comitetul Județean pentru Situații de Urgență va hotărî prelungirea sau nu a carantinei. ” a transmis purtătorul de cuvânt ISJ Brașov, citat de brasov.net.

Previous Story

Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: Azi e St Patrick și a înghețat petrecerea în noi. Sărbătorim cu ceai și omletă pe terasa încălzită.

Next Story

BREAKING – Nou record de infectări Covid: 6.186, în ultimele 24 de ore. Situația la Brașov