Brașov. Ovidiu: „Ora 8 dimineața. Mă uit pe stradă. Zăpadă de o jumătate de metru. De aseară (de 12 ore), nu a trecut niciun utilaj de deszăpezire pe strada mea”

Last Updated on martie 18, 2021 Tot mai mulți brașoveni reclamă modul cum se desfășoară deszăpezirea în municipiul Brașov. Iar privirile se îndreaptă către primarul Allen Coliban, comparat deja cu nefastul Ghișe.

Ovidiu Vacaru: „Ora 8 dimineața. Mă uit pe stradă. Zăpadă de o jumătate de metru. De aseară (de 12 ore), nu a trecut niciun utilaj de deszăpezire pe strada mea. Sun la dispeceratul Comprest, cei care iau vagoane de bani pentru deszăpezire dar anul asta au cam stat cu dosul pe scaune în așteptarea zăpezii.

Brașov. Ovidiu: „Ora 8 dimineața. Mă uit pe stradă. Zăpadă de o jumătate de metru. De aseară (de 12 ore), nu a trecut niciun utilaj de deszăpezire pe strada mea” 1

Care acum a picat…Mi se raspunde pe speaker…îl și văd pe dispecer tolănit pe scaun, la cafea…”Mda”…Trec peste puseul de nervi care mă apucă instant când aud vocea aroganta de pe speaker…”Buna dimineața, pe strada X nu ați trecut de 12 ore.

Nu se poate circula” Raspunsul ”speaker-ului” ma lovește brusc în creier ” Așa, și ?” Dincolo de raspunsul în sine, tonul spune totul…și totuși, continui mieros :”Păi, nu se poate circula, nici pietonii nu pot circula și este o alee pietonală folosita de zeci de mașini și sute de pietoni ”. Răspunsul vine implacabil :” Este prioritatea a 3-a”.

Încep să clocotesc : ”Nu , stimate domn, nu este prioritatea a 3-a, este stradă în pantă și este inclusă în prioritatea 1”. Dorel renunță la speaker când vede că știu despre ce vorbesc : ”Dom/le, când o să putem, o să trimitem…”

Îi răspund: ”Stimate domn, faceți-vă urgent treaba pentru care sunteți plătiți din banii publici !” . La care el raspunde, ușor intrigat că cel de la capatul ”firului” are curaj….”Adică mă ameninți ? ”…

Cu un zâmbet trist în colțul gurii răspund : ” Nu, domnule, treceți la treabă! Sunteți plătiți din bani publici pentru asta . Dacă nu, sun la Primărie ! ” Și închid….

Mi se pare mie sau suntem din nou înapoi în scenariul Ghișe ? Când nimeni nu il mai băga în seamă pe onor primarul ? Nu este cam repede ?”

Previous Story

Oficial. Sânpetru intră în carantină începând de astăzi! Urmează Brașovul? 

Next Story

Sânpetru în carantină. Modelul declarației pe proprie răspundere aici