Brașov. Haz de necaz. Deanes Irish Pub & Grill: „Domnul Câțu, decis să ne salveze: Se vor forma echipe de control care vor verifica dacă dormim la ora 20:00. Cei găsiți cu ochii deschiși vor fi amendați și gâdilați în talpă”

Last Updated on martie 26, 2021 Restaurantele din Brașov au fost socotite principalele vinovate pentru creșterea ratei de infectare. Au fost închise preventiv iar rata de infectare a explodat la 7. Nicio legătură cu aglomerațiile de pe pârtiile din Poiana Brașov. Cei de la Deanes Irish Pub & Grill au publicat o listă „actualizată” a premierului Florin Cîțu cu care va salva România.

Deanes Irish Pub & Grill: „Domnul Câțu, decis să ne salveze, a luat următoarele măsuri:
1. Restaurantele vor funcționa între orele 11:00 și 12:00, dar românii vor putea servi și micul dejun și cina între aceste ore.
Brașov. Haz de necaz. Deanes Irish Pub & Grill: „Domnul Câțu, decis să ne salveze: Se vor forma echipe de control care vor verifica dacă dormim la ora 20:00. Cei găsiți cu ochii deschiși vor fi amendați și gâdilați în talpă” 1

2. Se vor forma echipe de control care vor verifica dacă dormim la ora 20:00. Cei găsiți cu ochii deschiși vor fi amendați și gâdilați în talpă.
3. Meciul România vs Germania, programat inițial duminică la 21:45, se va juca de la ora 11:00, pentru a putea fi vizionat de întregul popor. În pauză vom aplauda guvernul.

3. înjurătura #gâțiimătii va fi scoasă în afara legii. La fel și #câțiimătii
4. Cu cât ziua se va mări cu atât ne vom culca mai devreme. Solstițiul va trebui să ne prindă la somn încă de la ora 13:00.
Trotuarele vor fi folosite doar în cazul în care va trebui să mergem la vot.

5. Cine va sta la terasă mai mult de 30 de min va fi amendat și izolat 24 de luni. Va avea voie doar la toaletă și la vot.
6. Pentru cafea ajung 35 de secunde de stat la terasă.

7. Pentru ciorbă ajung 3 minute.
8. Aniversările se vor ține pe terasă cu maxim 2 invitați. Pentru suflatul în lumânări ajung 4 secunde.
9. Deși Halep ne recomandă 5000 de pași pe zi, guvernul spune că și 500 pe săptămână sunt prea mulți.

10. Școlile se închid. Se deschid. Se închid. Se deschid. Se închid.
11. Vă puteți plimba între localități dar să nu intrați în ele.

12. Se reduce numărul de oameni ce pot sta în același timp. Maxim 6, indiferent de numărul de scaune. Nici la coadă la telecabină nu vor mai putea sta mai mult de 16000 de persoane.

Vă mulțumim, dragi conducători. Cu voi, pandemia va dura doar câteva ore pe zi.
P.S. Vom respecta în continuare regulile de igienă și măsurile impuse!”

Previous Story

Brașov. 28 de persoane ucise de coronavirus în doar două zile!

Next Story

Companiile aeriene Blue Air şi Air Bucharest sunt interesate să opereze zboruri de pe Aeroportul Internaţional Braşov