Foto Brașov. Canionul 7 Scari: Arbori doborati/rupti de vânt, uscați, dezrădăcinați, stânci care si-au pierdut stabilitatea existând pericolul de cădere, fapt ce face ca traversarea canionului sa nu se facă in siguranță”

Last Updated on martie 2, 2021 Administratorii de la anionul 7 Scari si Tiroliana 7 Scari au făcut „inventarul” după topirea zăpezii. Acum se apucă de remediat problemele pentru redeschidere.

Canionul 7 Scari si Tiroliana 7 Scari: „Datorita faptului ca temperaturile sunt in crestere si zapada s-a topit in majoritatea locurilor, ne-am deplasat pe versantii de deasupra Canionului 7 Scari pentru verificarea acestuia in vederea pregatirii sezonului 2021.

Foto Brașov. Canionul 7 Scari: Arbori doborati/rupti de vânt, uscați, dezrădăcinați, stânci care si-au pierdut stabilitatea existând pericolul de cădere, fapt ce face ca traversarea canionului sa nu se facă in siguranță” 1 Foto Brașov. Canionul 7 Scari: Arbori doborati/rupti de vânt, uscați, dezrădăcinați, stânci care si-au pierdut stabilitatea existând pericolul de cădere, fapt ce face ca traversarea canionului sa nu se facă in siguranță” 2 Foto Brașov. Canionul 7 Scari: Arbori doborati/rupti de vânt, uscați, dezrădăcinați, stânci care si-au pierdut stabilitatea existând pericolul de cădere, fapt ce face ca traversarea canionului sa nu se facă in siguranță” 3 Foto Brașov. Canionul 7 Scari: Arbori doborati/rupti de vânt, uscați, dezrădăcinați, stânci care si-au pierdut stabilitatea existând pericolul de cădere, fapt ce face ca traversarea canionului sa nu se facă in siguranță” 4 Foto Brașov. Canionul 7 Scari: Arbori doborati/rupti de vânt, uscați, dezrădăcinați, stânci care si-au pierdut stabilitatea existând pericolul de cădere, fapt ce face ca traversarea canionului sa nu se facă in siguranță” 5 Foto Brașov. Canionul 7 Scari: Arbori doborati/rupti de vânt, uscați, dezrădăcinați, stânci care si-au pierdut stabilitatea existând pericolul de cădere, fapt ce face ca traversarea canionului sa nu se facă in siguranță” 6 Foto Brașov. Canionul 7 Scari: Arbori doborati/rupti de vânt, uscați, dezrădăcinați, stânci care si-au pierdut stabilitatea existând pericolul de cădere, fapt ce face ca traversarea canionului sa nu se facă in siguranță” 7

La fata locului am gasit mai multi arbori doborati/rupti de vant, uscati, dezradacinati care in orice moment pot cadea in canion, totodata s-au gasit stanci care datorita fenomenului de inghet-dezghet si-au pierdut stabilitatea existand pericolul de cadere, fapt ce face ca traversarea canionului sa nu se faca in siguranta.

Datorita celor de mai sus vom proceda in curand la igienizarea versantilor Canionului 7 Scari, a talvegului si a zonelor adiacente pentru a inlatura pericolele semnalate.

Va vom anunta de indata ce lucrarile de igienizare a versantilor s-au terminat si Canionul 7 Scari poate fi vizitat in conditii de siguranta.
Va multumim”.

Previous Story

Foto Brașov. Mihai Nanu: „Sursa asta de infecție e pe drumul Poienii, vis a vis de parcul Schaeffler. Zona cea mai scumpă a orașului, practic. Un morman de gunoaie in curte

Next Story

Brașov. Rata de infectare a urcat la 4,33. Situația pe localități