(Video) Restaurant celebru din Brașov închis de OPC astăzi

Last Updated on februarie 3, 2021 Comisariatul Regional pentru Protecția Consumatorilor a închis astăzi celebrul restaurant Bistro de l’Arte, în prima zi de redeschidere a localurilor din Brașov. Restaurantul a primit și o amendă de 10,000 de lei.

Șeful instituției, Sorin Susanu, spune că în urma unui control realizat în 21 decembrie a descoperit peste 35 de kilograme de carne expirată. „Am vrut să închid atunci, dar ne-au rugat să îi lăsăm deschiși, pentru că vor rezolva problemele depistate”. În schimb, le-a solicitat proprietarilor să se prezinte în următoarea săptămână la sediul instituției.

(Video) Restaurant celebru din Brașov închis de OPC astăzi 1

Doamna Oana Coantă (n. red. – proprietara restaurantului) ne-a spus că a fost la noi la sediu, dar nu a găsit pe nimeni. Avem camere video și putem verifica acest lucru foarte ușor dacă doamna Coantă minte sau nu. Am făcut procesul verbal și l-am trimis prin poștă, dar doamna Coantă a refuzat să îl ridice de două ori. În aceste condiții, am veit și am afișat procesul verbal și am decis închiderea unității până la remedierea problemelor”, mai spune Susanu, potrivit BizBrașov.ro

Marian Tiță, asociat în cadrul restaurantului Bistro De’l Art, a declarat că este vorba despre un abuz și că vor contesta decizia Protecției Consumatorilor.

Bistro de l’Arte, mesaj ieri pe Facebook: „E oficial.
De mâine trebuie să ne îmbrăcăm frumos și să vorbim încet pe sală.
Se deschid interioarele la 30% capacitate.

Prin urmare, rezervarea e necesară dacă vreți să prindeți o masă liberă.
Mergem să luăm și flori, chemăm și muzicanții”.

Vezi aici Video:

Previous Story

Brasov. Ce școli deschid autoritățile, din 8 februarie

Next Story

Brașov. Vicepremierul Dan Barna a dezvăluit planul anti-poluare al primarului Allen Coliban. Marii poluatori protejați?