Un nou mall din martie, la doar 25 de kilometri de Brașov

Last Updated on februarie 26, 2021 Primul Mall din județul Covasna, Sepsi Value Centre, se va deschide pe 18 martie, la Sfântu Gheorghe.

Centrul comercial are o suprafață totală de aproximativ 16.000 mp de spații moderne pentru cumpărături și petrecere a timpului liber.

Un nou mall din martie, la doar 25 de kilometri de Brașov 1

Acesta include un hypermarket Carrefour, primul hypermarket din regiune, precum și retaileri internaționali și naționali de renume precum Sportisimo, New Yorker, Sinsay, Orsay, KFC și Spartan.

„Din dorința de a răspunde cât mai bine cerințelor comunității, centrul conține și o serie de spații comerciale dedicate operatorilor locali.

Prin calitatea și diversitatea ofertei comerciale cât și prin investiția de amploare de peste 25 de milioane de euro Sepsi Value Centre va avea o contribuție majoră la creșterea calității vieții și la dezvoltarea economică a orașului Sfântu Gheorghe și a județului Covasna”, spunea în toamnă dezvoltatorul Prime Kapital.

Previous Story

BREAKING – Creștere accelerată a cazurilor noi de COVID: 3.923. Situația la Brasov

Next Story

Primăria construiește o „sanie de vară” în Poiana Brașov. Edilul Allen Coliban vrea să transforme Poiana în stațiune atractivă în toate anotimpurile