George Cățean, crescător de oi din Brașov, numit oficial secretar de stat în Ministerul Agriculturii

Last Updated on februarie 17, 2021 George Aurelian Cățean, cunoscut crescător de oi și vaci din județul Brașov, a fost numit de prim-ministrul României, Florin Cîțu, în funcția de secretar de stat la Ministerul Agriculturii a lui George Aurelian Cățean.

„Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul George Aurelian Cățean se numește în funcția de secretar de stat al Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, precizează decizia premierului României”, se arată în decizie.

George Cățean, crescător de oi din Brașov, numit oficial secretar de stat în Ministerul Agriculturii 1

George Cățean, alături de cei doi frați ai săi, deține „Ferma Căţean”, din Rotbav, jud. Braşov, care are în proprietate peste 1.500 de ovine şi mai mult de 100 de vaci, produce brânzeturi şi preparate din carne, pe care le vinde în mai multe magazine proprii şi locale, precum şi în câteva magazine ale lanţului Carrefour, scrie agroinfo.ro.

Sunt nepot de cioban. În momentul de față, avem un business în agricultură, împreună cu ceilalți doi frați, avem o fermă de creștere de vaci de lapte, precum și oi. Din 2013, facem și procesare, tot mereu am făcut și procesare, dar din 2013, suntem și furnizori ai unui retailer, pe produs tradițional. Este un business pe care l-am dezvoltat, un business cu o cifră de afaceri de câteva milioane, aproape un deceniu de activitate în acest domeniu, a putut dovedi faptul că se pot face lucruri și-n zona fermelor integrate pentru că asta este cheia, materia primă să o procesezi și mereu să faci și partea de comercializare, așa se prezintă George Cățean.

George Cățean a studiat marketing în cadrul Universității Transilvania din Brașov. Este activ în mai multe organizații non-guvernamentale, cu implicare locală și regională.

Previous Story

Brașov. A murit profesorul Tiberiu Bondar de la Șaguna. Horia Brenciu: „Mi-a fost și profesor și prieten, iar dacă astăzi sportul nu-mi este străin i se datorează și lui. Dumnezeu să te odihneasca”

Next Story

Brașov. Rata de infectare în municipiu a crescut și astăzi. Situația pe localități