Țepari la un hotel din Brașov. Român aflat în izolare pus să plătească 650 de euro pentru că a ieșit pentru o clipă în parcare

Last Updated on februarie 27, 2021 Un roman aflat în autoizolare la un hotel din Brașov a fost păcălit de recepționerul hotelului și de un fals polițist că trebuie să plătească mai multe sute de euro mită celor de la DSP, deoarece a încălcat măsura de izolare

Aflat la muncă în Belgia, bărbatul a revenit în țară pe 19 octombrie, anul trecut, și pentru a-și proteja familia a decis să se autoizoleze timp de 14 zile, la un hotel din Brașov. Soția acestuia a decis să nu îl lase singur, astfel că, după câteva zile, s-a cazat și ea la respectiva unitate hotelieră, fiind întâmpinată de soț la parcare, transmite libertatea.ro.
Țepari la un hotel din Brașov. Român aflat în izolare pus să plătească 650 de euro pentru că a ieșit pentru o clipă în parcare 1

La intrarea în hotel, bărbatul a fost abordat de recepționerul hotelului și de un alt individ care s-a prezentat ca fiind polițist. Acesta i-a adus la cunoștință că a efectuat un control, alături de inspectorii DSP, și au constatat că nu se află în camera de hotel, motiv pentru care urmează a fi sancționat.

Ulterior, recepționerul i-a transmis clientului că polițistul ar fi ridicat înregistrările de pe camerele de supraveghere în care a fost surprins ieșind din hotel. S-a oferit să îl pună în contact cu respectivul polițist, intermediere care s-a și realizat.

Presupusul polițist a discutat cu bărbatul care părăsise camera de hotel și i-a promis că va trece cu vederea lipsa sa din camera hotelului și că o să rezolve cu o doamnă de la DSP, ca să nu mai aibă probleme la controale.

L-a asigurat că după ce va rezolva cu funcționara de la DSP, va șterge și filmările de la hotel, dar, în schimbul acestui ajutor, „trebuie să bage mâna mai adânc în buzunar”, mai exact să plătească 650 de euro.

Bărbatul a încercat să tragă de timp, spunând că are banii pe un card emis în Belgia, pe care nu îl putea folosi. Ulterior, în urma discuțiilor cu ceilalți membri ai familiei au decis să anunțe Poliția.

Prinși în flagrant delict, recepționerul hotelului și complicele său au recunoscut că au pus la cale acest plan pentru a obține bani de la bărbat, profitând de faptul că acesta ieșise din camera de hotel.

Previous Story

Allen Coliban: „Un an de la primul caz Covid-19 confirmat în România. Pe tine ce te-a învățat anul acesta?”

Next Story

FELICITĂRI! Corona Braşov a câştigat în premieră sezonul regulat în Erste Liga