Șofer drogat la volan pe străzile din Râșnov

Last Updated on februarie 17, 2021 Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Râșnov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.

În fapt, la data de 16 februarie 2021, în jurul orei 21.20, polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr, în vârstă de 25 ani, care conducea un autovehicul pe DN1E, pe raza Stațiunii Râșnov, județul Brașov.

Șofer drogat la volan pe străzile din Râșnov 1

La testarea conducătorului auto cu aparatul DrugTest rezultatul a fost pozitiv. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală autorizată pentru recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a prezenței substanței psihoactive în organism.

În cauză, cercetările sunt continuate în cadrul dosarului penal constituit, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea anchetei.

Previous Story

Mesajul primarului Allen Coliban după eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari: „Am promis eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor și asta am făcut!”

Next Story

Brașov. 42 de elevi infectați cu coronavirus