(Foto) O dovada ca și în Romania lucruri bune se pot întâmpla. Erwan Joliff: „Ieri am ajuns la maternitate din Brasov si va spun ca ce am vazut m-a incantat”

Last Updated on februarie 25, 2021 Originar din Bretania, din orașul port Lorient, Erwan Joliff locuiește de un deceniu și jumătate într-un sat din Țara Făgărașului.

Francezul a fost impresionat recent de Maternitatea din Brașov, spunând că și în România se pot întmpla lucruri bune.

(Foto) O dovada ca și în Romania lucruri bune se pot întâmpla. Erwan Joliff: „Ieri am ajuns la maternitate din Brasov si va spun ca ce am vazut m-a incantat” 1

Ieri am ajuns la maternitate din Brasov si va spun ca ce am vazut m-a incantat.

O dovada ca si in Romania lucruri bune se pot intimpla. Insa pentru un asemenea rezultat nu este nici o alta reteta decât implicare, determinare, munca si multe lupte de dus.

Am discutat cu managerul care din 2013 impreuna cu echipa lui au schimbat fata maternitatii din Brasov. Am vorbit despre trecutul, luptele pe care le a dus dar si despre toate proiectele pe care le are pentru viitorul cum este banca de lapte materna si serviciu de ambulanta pentru nou nascuti.

(Foto) O dovada ca și în Romania lucruri bune se pot întâmpla. Erwan Joliff: „Ieri am ajuns la maternitate din Brasov si va spun ca ce am vazut m-a incantat” 2 (Foto) O dovada ca și în Romania lucruri bune se pot întâmpla. Erwan Joliff: „Ieri am ajuns la maternitate din Brasov si va spun ca ce am vazut m-a incantat” 3 (Foto) O dovada ca și în Romania lucruri bune se pot întâmpla. Erwan Joliff: „Ieri am ajuns la maternitate din Brasov si va spun ca ce am vazut m-a incantat” 4

Povestea asta de succes merita sa fie cunoscut in tara. Unde exista viziune, vointa si caracter atunci putem invinge obstacolele.

Vreau sa va spun ca ce am vazut imi dovedeste inca o data ca solutia nu vine de la politicieni dar din oameni din teren, doar sa fie lasati in pace sa-si pot face treaba. Daca punem omul potrivit la locul potrivit atunci avem asemena rezultat. Unde promovam lichele atunci avem toti de suferit.

Astfel de vizite sunt momentele de top in viata mea de consilier judetean. Merita sa vi le impartasesc. 🙂

Si ma bucur mult de comentarile pe care le citesc. Impresiile mele bune se confirma…..”, a transmis Erwan Joliff.

Previous Story

Felicitări. Patinatorii de la CORONA au adus la Brașov 33 de medalii

Next Story

BREAKING – Creștere accelerată a cazurilor noi de COVID: 3.923. Situația la Brasov