Foto Brașov. Cu mașina direct în școală. Mihai Nanu: „Trafic blocat de la Str. Pe Tocile până la Universal “datorită” celor care își iau copilul cu mașina de la școală”

Last Updated on februarie 19, 2021 Nicio șansă ca brașovenii care vor să-și lase copiii direct în clasă cu mașina să renunțe vreodată la acest obicei prostesc. Doar câteva amenzi usturătoare îi poate pune la punct dar actuala administrație nu are curajul necesar pentru a rezolva această problemă. Așa că trebuie să luați în considerare blocajele masive din centru.

Mihai Nanu: „Trafic blocat de la Str. Pe Tocile până la Universal “datorită” (sau mai bine zis “din cauza”) celor care își iau copilul cu mașina de la școală.
Dimineața e la fel de full, deși avem și autobuze școlare.

Foto Brașov. Cu mașina direct în școală. Mihai Nanu: „Trafic blocat de la Str. Pe Tocile până la Universal “datorită” celor care își iau copilul cu mașina de la școală” 1 Foto Brașov. Cu mașina direct în școală. Mihai Nanu: „Trafic blocat de la Str. Pe Tocile până la Universal “datorită” celor care își iau copilul cu mașina de la școală” 2

Dar poliția în loc să împartă amenzi unde e rădăcina problemei – unde se oprește mașina “pă avari” să coboare odorașul direct în fața școlii, nu cumva să meargă 300m pe jos, că-l ia Gaia – stă să dirijeze traficul în giratoriul de la Rectorat, de parcă acolo-i baiul.

Până nu se vor lua măsuri curajoase care vor genera și mii de înjurături pe Facebook, nu vom evolua niciodată”.

Radu O.: Nu cumva lasă mașinile și cu motorul pornit să îi sufoce temeinic pe ”ăia micii”? Doar ca să aibă căldurică când intră în mașină?

Ioana D.: Cred că trebuie multă poliţie în zonă care pur şi simplu să NU lase maşinile să oprească în zonă. (semn să treacă mai departe) Încet, se vor dezvăţa. Ar trebui mai multă publicitate făcută autobuzului şcolar!!!

Razvan L.: Am trecut pe de Mijloc la ora 12.
Prima banda ocupata de masinile parintilor ce-si asteapta copiii de la scoala. Ba si pe trecere era unul.
Mai jos cu 30-50 de metri erau locuri destule in parcare.
Unii s-au invatat sa aiba masina chiar la scara.

Previous Story

Ministrul Agriculturii, Adrian Oros: „Importăm cartofi de 64 milioane de euro când i-am putea produce în Brașov și alte zone de tradiție”

Next Story

Brașov. Deanes Irish Pub & Grill: Vă așteptăm pe terasă, până nu închid ăștia și soarele. “Trei la mie” dintre raze ajung și pe Republicii!