Brașov. Va avea loc Parada Junilor? „În ultimii ani, am dovedit că Parada Junilor este cel mai important eveniment cultural din Municipiul Brașov”

Last Updated on februarie 18, 2021 Junii Brașovului anunță că anul acesta vor face tot ce este posibil pentru ca Parada să aibă loc. Dacă sunt permise procesiunile religioase, sunt permise cozile pe pârtiile din Poiana Brașov,  de ce să nu fie permisă și Parada Junilor?

Junii Brasovului au scris pe grupul de Facebook Allen Coliban: „Anul acesta vom face toate eforturile și vom căuta toate soluțiile pentru organizarea Obiceiului Junilor din Scheii Brașovului și Brașovul Vechi, inclusiv Parada din Duminica Tomii.

Brașov. Va avea loc Parada Junilor? „În ultimii ani, am dovedit că Parada Junilor este cel mai important eveniment cultural din Municipiul Brașov” 1

Deoarece suntem cuprinși în statutul Municipiului Brașov, în parteneriat cu Primăria Brașov vom caută cele mai bune și viabile soluții, pentru a-i bucura pe toți iubitorii de tradiție din Brașov, din România, dar și din afara granițelor țării.

În ultimii ani, am dovedit că Parada Junilor este cel mai important eveniment cultural din Municipiul Brașov, peste 30.000 de spectatori fiind prezenți în centrul vechi, în prima duminică după Paște.

Ne bucură interesul din ce în ce mai mare al turiștilor pentru obiceiurile noastre și faptul că deja multe agenții de turism au început să vândă pachete cu excursii pentru Parada Junilor.

Chiar dacă anul trecut am fost prezenți doar în mediul online, vă asigurăm că această frumoasă tradiție a Brașovenilor nu va dispărea niciodată, iar în acest an ne dorim să coborâm din nou în cetate, desigur, respectând măsurile impuse de către autorități pentru a fi cu toții în siguranță. Cu încredere și speranță ne vedem în Duminica Tomii!

Previous Story

Primarul Allen Coliban: „Începând de mâine, Brașovul revine la restricțiile de dinainte de 3 februarie. Aveți grijă de voi”

Next Story

Antrenorul brasovean Daniel Isăilă s-a vaccinat anti COVID cu serul chinezesc: „Sunt ok, mă simt bine”