Brașov. 24 de elevi infectați cu coronavirus. Allen Coliban: „Așteptăm decizia Prefecturii în legătura cu impunerea a noi restricții”

Last Updated on februarie 15, 2021 Brașovul pare că a intră în valul trei al pandemiei de coronavirus. Rata de infectare în municipiu a urcat la 3 iar primarul Allen Coliban a anunțat că așteaptă o decizie a Prefecturii privind reintroducerea de restricții.

Mai mult, 24 de elevi din școlile din județul Brașov au fost depistați pozitiv la testul COVID. Numărul s-a dublat față de vineri, când erau anunțate doar 11 cazuri, anunță BizBrasov.ro.

Brașov. 24 de elevi infectați cu coronavirus. Allen Coliban: „Așteptăm decizia Prefecturii în legătura cu impunerea a noi restricții” 1

Primarul Allen Coliban:La momentul acesta municipiul Brașov a administrat în jur de 29.600 de doze, dintre care 10.000 sunt doza 2. O dată cu noul centru ne-am crescut capacitatea de vaccinare la 120 de persoane pe zi.
Tot astăzi, municipiul Brașov a atins din nou incidența de 3 cazuri la 1000 de locuitori 🙁.

Așteptăm decizia Prefecturii în legătura cu impunerea a noi restricții, între timp, vă rog să vă protejați”.

Instituția Prefectului Județul Brașov: „Instituția Prefectului-Județul Brașov informează că, potrivit datelor centralizate de Direcția de Sănătate Publică, până astăzi au fost distribuite centrelor de vaccinare din județ 30569 doze vaccin Pfizer, 2.210 doze vaccin Moderna și 990 doze vaccin AstraZeneca.

Numărul de doze de vaccin administrate până în data de 14 februarie, inclusiv, este de 30.783, din care 11.849 reprezintă doze rapel (a doua administrare).
Numărul cazurilor de efecte adverse raportate a rămas același: 71, nici unul sever”.

Previous Story

Municipiul Brașov revine în scenariul roșu! Rata de infectare a ajuns la 3. Se închid restaurantele?

Next Story

Brașov. 18 școli și grădinițe din județ trec în scenariul roșu începând de mâine