Brașovul Poluat. Fotografie făcută înainte de incendiul de lângă Mall-ul Coresi. Marius Vintila: „Dacă se mai găsește vreun specialist în ceață să îmi explice de ce “ceața” din poză e maro. Eu cred că este smogul pe care îl respirăm zilnic la Brașov”

Last Updated on ianuarie 29, 2021 Marius Vintila este supărat că nici noul primar nu se ocupă de poluarea din Brașov. De câteva zile senzorii arată depășiri masive ale poluării aerului iar din partea Primăriei nu vine măcar o minimă atenționare. Marius Vintilă spune că a făcut această fotografie la 9:30. Incendiul de lângă Mall-ul Coresi a avut loc la 11.

Marius Vintila: „… În acest timp, aproape zilnic, pe mai multe website-uri dedicate cetățenilor brașoveni apar screenshot-uri cu cifre teribile. Am verificat acum: 164 micrograme pe metrul cub de particule PM 2,5. Unhealthy. Wear a mask outdoors. Ironic, nu?

Brașovul Poluat. Fotografie făcută înainte de incendiul de lângă Mall-ul Coresi. Marius Vintila: „Dacă se mai găsește vreun specialist în ceață să îmi explice de ce "ceața" din poză e maro. Eu cred că este smogul pe care îl respirăm zilnic la Brașov” 1

Dacă se mai găsește vreun specialist în ceață să îmi explice de ce “ceața” din poză e maro. Eu cred că este smogul pe care îl respirăm zilnic la Brașov.

Mi-am petrecut ultimele 30 de minute căutînd pe site-ul Primăriei o măsură concretă pentru îmbunătățirea de urgență a calității aerului, un plan care să scoată în evidență seriozitatea cu care e tratată problema poluării aerului, dar nu am găsit-o.

Dacă cineva știe despre așa ceva, îl sau o rog să mă informeze, pentru că în clipa de față nu cred să existe în Brașov o problemă mai gravă, care ne afectează direct sănătatea și împotriva căreia nu putem face nimic”.

Previous Story

(Foto/Video) Incendiu lângă Mall-ul Coresi cu degajare mare de fum toxic

Next Story

Incendiu PUTERNIC într-un bloc din Brașov. O persoană a fost găsită carbonizată