Brașov. Doar 70% din angajații Spitalului Județean Brașov se vaccinează anti-COVID

Last Updated on ianuarie 8, 2021 30% din angajații spitalului Județean Brașov nu sunt convinși că vaccinul le poate salva viața. În Spitalul Județean din Brașov 70% din angajați se vaccinează, iar capacitatea este de 240 de persoane imunizate pe zi. Cazurile grave de la ATI i-au convins pe medici să se programeze la vaccinare, potrivit alephnews.ro.

„Aproape 70% au spus da vaccinării. Rapiditatea acestei campanii poate să aducă normalitate in societatea noastră.”, a declarat Marius Leonte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Brașov.

Brașov. Doar 70% din angajații Spitalului Județean Brașov se vaccinează anti-COVID 1

Beatrice Mahler, managerul Institutului de Pneumoftiziologie Marius Nasta din București, a explicat care este categoria de persoane care refuză vaccinarea. Angajații spitalelor care refuză vaccinarea împotriva COVID-19 sunt de regulă personal auxiliar, angajați fără pregătire medicală și care „au anumite temeri legate de vaccin fără să aibă dovezi medicale.

Previous Story

Ninge în Poiana Brașov. Emil Farcasanu: funcționează telegondola, telecabina Capra Neagra, telecabina Kanzel, telescaunul Ruia. Toate partiile bune pana la telescaunul Ruia

Next Story

Brașov. Modificări în programul autobuzelor RATBV anunțate de primarul Allen Coliban