Video Brașov. Vântul puternic a distrus terasele din Piața Sfatului. Bradul de Crăciun a rezistat

Last Updated on decembrie 28, 2020 Duminică noapte, un vânt puternic s-a abătut peste Brașov. Terasele din Piața Sfatului au fost spulberate. Ultima săptămână din 2020 începe cu probleme serioase cauzate de starea vremii, potrivit unor avertizări Cod galben emise de Administrația Națională de Meteorologie.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni dimineaţa, atenţionări nowcasting Cod galben de ceaţă în patru judeţe din sud şi est, dar şi de vânt puternic în cinci judeţe situate în nordul, centrul şi estul ţării.

Video Brașov. Vântul puternic a distrus terasele din Piața Sfatului. Bradul de Crăciun a rezistat 1

ANM a emis mai multe avertizări Cod portocaliu de vânt puternic şi ninsoare pentru zonele montane din zece judeţe situate în centrul, sudul şi sud-vestul ţării. Una dintre avertizări a expirat la ora 8:00.

În zonele montane din judeţele Alba, Braşov şi Sibiu, vântul va depăşi la rafală 120 km/h, viscolind zăpada şi determinând scăderea semnificativă a vizibilităţii.

Vezi aici Video postat de newsbv brasov pe Youtube:

Previous Story

(Foto) Prima brașoveancă vaccinată. Medicul Andreea Moldovan: „Recunosc: îmi e teama de aceasta boala parșivă și imprevizibila”

Next Story

Vaccinare Brașov. Medicul Andreea Moldovan: „ Este un vaccin modern, sigur și, așa cum am mai spus, față de vaccinurile de până acum, este ca un telefon smart față de unul cu butoane”