(Video) Brasov: Accident cumplit cu 8 victime pe DN1S între localitățile Parau și Veneția de Jos. Două persoane au decedat, iar un copil de 3 ani se află în comă

Last Updated on decembrie 23, 2020 Un grav accident de circulație a avut loc în urmă cu puțin timp pe DN1S, între localitățile Parau și Veneția de Jos, din județul Brașov.

Potrivit ISU Brașov, sunt 8 victime. Două persoane au decedat, o femeie de 70 de ani și un bărbat de 20 de ani.

(Video) Brasov: Accident cumplit cu 8 victime pe DN1S între localitățile Parau și Veneția de Jos. Două persoane au decedat, iar un copil de 3 ani se află în comă 1

Un copil de 3 ani se află în comă, un copil de 7 ani este conștient și cooperant, iar alți patru adulți au suferit leziuni dar sunt conșitenți.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul este întrerupt pe DN 1S, la kilometrul 8, între localitățile Veneția de Jos și Părău, județul Brașov, din cauza unei coliziuni produse între un autoturism și un microbuz de transport marfă.

Din primele date, impactul s-a soldat cu decesul a două persoane, rănirea gravă a alteia și rănirea ușoară a trei persoane. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri.

Se estimează reluarea circulației, în condiții normale, în 45-60 de minute.

Previous Story

BREAKING: 5.459 cazuri NOI de coronavirus din 25.840 de teste. Situația la Brasov!

Next Story

Foto Brașov. Boicot la Brașov. Directorul magazinului a fost dat afară când au văzut că le scad vânzările