Tudor Galos: „Filmările de la Carrefour Brașov au ajuns pe Facebook. Câteva aspecte”:

Last Updated on decembrie 24, 2020 Pe Facebook au apărut imagini cu scandalul de la Carrefour, postate de o rudă prin alianță a fostului director al magazinului de pe Calea București, spun cei de la Biz Brașov. Imaginile au fost făcute publice ca să întărească apărarea celor de la Carrefour care au spus că fata a furat câteva produse. problema nu a fost, însă, niciodată faptul că ar fi furat, ci faptul că aceasta a fost agresată de către o persoană care nu este nici anchetator, nici judecător, iar pedeapsa pentru furt este închisoarea, nicidecum bătaia.

Camera de supraveghere a surprins momentul când tânăra este bruscată, strânsă cu antebraţul de gât şi împinsă cu putere pe o bancă, fără ca aceasta să provoace. După ce se ridică este împinsă din nou, fata se așează pe bancă și îl lovește pe bărbat cu piciorul, acesta ripostează cu o lovitură de picior la care mai adaugă și o palmă. Pe rețelele de socializare, apropiații celor de la Carrefour spuneau că, de fapt, conflictul ar fi pornit de la faptul că fata ar fi lovit agentul de pază cu piciorul, provocând întâmplarea.

Tudor Galos: „Filmările de la Carrefour Brașov au ajuns pe Facebook. Câteva aspecte”: 1

Tudor Galos: „Filmările de la Carrefour Brașov au ajuns pe Facebook. Câteva aspecte :
1️⃣ Singurii care se pot pronunța dacă fata a furat sau nu sunt judecătorii. Nu Poliția, nu opinia publică.
2️⃣ Filmările nu sunt integrale.

3️⃣ Filmarea nu trebuia să ajungă în public. Poliția sau Carrefour a “scurs” această filmare. Dpdv #GDPR, vorbim de un data breach cu efecte extrem de grave asupra unor persoane vizate. Abia ce și-a luat amendă Banca Transilvania 100.000 EUR pentru mail-ul scurs de la client. Sunt curios cum va reacționa ANSPDCP în acest caz”.

Natalie Ester: „Dragul meu Marian Godina
Am fost în camera aia. Nu e vesel. Când eşti prost (ca mine) e nasol. Jur. Când eşti hoț e de neimaginat (că nu ştiu să-mi imaginez ce e în sufletul hoțului).
Când minți şi manipulezi (ştiu cum e, că trăiesc în România şi sunt constant mințită şi manipulată).

Dar când eşti violent nu ai nicio scuză.
M-am uitat pe imagini. Fata aia nu a primit tratamentul pe care l-am primit eu. Sau, altfel spus, eu nu am primit tratamentul pe care l-a primit ea. Nu m-a dat nimeni de pereți. De ce?

Pentru că vorbesc frumos? Deci dacă eşti femeie, dar nu vorbeşti frumos meriți un brânci? Două? Trei? Şi-o palmă? Două? Câte?”

Previous Story

Brașov. Carrefour recunoaște că fata a fost bătută în magazin! „A reprezentat o demonstrație de forță din partea unui angajat … indiferent de context, violența nu poate fi justificată.”

Next Story

Vaccinul anti COVID ajunge azi la Brasov, mâine începe vaccinarea. Lista centrelor de vaccinare din oraș