Primarul Brașovului, Allen Coliban: „La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni!”

Last Updated on decembrie 1, 2020 Primarul Brașovului, Allen Coliban a transmis în această dimineață un mesaj cu ocazia Zilei Naționale a României.

Allen Coliban: „În ziarul “Viitorul” din Bucureşti, în numărul 3180 din 4 decembrie 1918, scria referitor la Marea Unire: “Necurmat această ţară a arătat ce poate o naţiune când vrea. Şi ea a voit. Ea a dat, deşi încătuşată atâta amar de vreme, numeroase dovezi de destoinicie politică şi culturală şi naţională.”

Primarul Brașovului, Allen Coliban: „La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni!” 1

La 102 ani de la Marea Unire, e mai actual decât oricând ce titra presa timpurilor: când nația românească vrea ceva, indiferent de obstacole, ea va obține.

1 decembrie este ziua în care să ne reamintim că dacă noi, românii, suntem uniți, vom reuși să înfăptuim ce ne dorim pentru România. Evenimentele recente ne-au arătat, încă o dată, că în fața vicisitudinilor, o țară se dovedește puternică atunci când există unitate și solidaritate între membrii poporului ei.

Așadar, vă propun să cinstim Ziua noastră Națională, unindu-ne din nou în cuget și simțiri pentru a face din țara noastră locul în care copiii noștri să își dorească să trăiască.

La mulți ani, România! La mulți ani, români de pretutindeni!”

Previous Story

Brașov toxic. Catalin B.: „La multi ani, România! La multi ani, brașoveni! Dar sa nu trageți aer in piept prea tare. La munte este aerul prea tare”

Next Story

BREAKING – România scade masiv ‘turaţia’ testărilor: 4272 de noi cazuri de COVID. Situația la Brașov