Ludovic Orban: „În ceea ce priveşte autostrada Bacău-Braşov, vă vorbeşte un braşovean şi vă spun lucrul acesta ca să înţelegeţi, se va construi”

Last Updated on decembrie 3, 2020 Premierul Ludovic Orban a anunțat ieri că autostrada Bacău-Braşov se va construi.

„În ceea ce priveşte autostrada Bacău-Braşov, vă vorbeşte un braşovean şi vă spun lucrul acesta ca să înţelegeţi că am un plus de credibilitate în ceea ce spun, se va construi.

Este o autostradă extrem de importantă care va asigura suplimentar faţă de Autostrada Unirii şi anume autostrada Târgu Mureş – Iaşi – Ungheni, va asigura conectarea Moldovei, în special a Bacăului, a judeţelor mai la sud de Bacău. Va asigura conectarea cu infrastructura europeană de transport”, a spus Orban, aflat la Bacău, alături de preşedintele Klaus Iohannis şi de ministrul Transporturilor, Lucian Bode, la finalizarea centurii oraşului, care cuprinde aproape 17 kilometri din viitoarea Autostradă A7, anunță bzb.ro.

Ludovic Orban: „În ceea ce priveşte autostrada Bacău-Braşov, vă vorbeşte un braşovean şi vă spun lucrul acesta ca să înţelegeţi, se va construi” 1

Inaugurarea a avut loc miercuri, cu mai mult de un an înainte de termen. „Această realizare demonstrează foarte clar că există constructori în România care au cu adevărat capacitatea de a face lucrări de calitate, de a face lucrări repede şi de a fi competitivi în valoarea lucrărilor care sunt efectuate, din punct de vedere al preţului”, a punctat premierul.

Previous Story

Foto Brașov. Povestea Bradului de Crăciun, ajuns aseară în Piața Sfatului

Next Story

Brașov. Scădere spectaculoasă a ratei de infectare. Nu se mai pune problema carantinei. Situația pe localități