Lia Olguta Vasilescu supărată că la Brașov se face Târg de Crăciun iar la Craiova a fost interzis de autorități

Last Updated on decembrie 13, 2020 Primarul Allen Coliban a anunțat zilele trecute că a negociat cu Prefectura și DSP pentru a avea un Târg de Crăciun în Piața Sfatului. Lucru ce a declanșat o supărare mare la Craiova, unde autoritățile au interzis Târgul de Crăciun.

Lia Olguta Vasilescu: „Alții la care se poate organiza Târg de Crăciun! Am primit azi o adresă redactată de juriștii prefecturii si semnată de prefect! Rușine profesorilor de la Facultatea de Drept care i-au lăsat să promoveze în anul I!
Lia Olguta Vasilescu supărată că la Brașov se face Târg de Crăciun iar la Craiova a fost interzis de autorități 1

Au trimis inclusiv că nu e bună culoarea căsuțelor din zona centrală! 🤗 Revin cu amănunte când o să fie prefectul apt de luptă dreaptă. Că înțeleg că l-a cam vătămat Covidul de care ne proteja când ne interzicea să cumpărăm acadele și halviță de sub biroul lui.

L-o fi luat de la comercianții de la tarabe când a mers să îi închidă…

Flavia Boghiu, viceprimar: „Numărul de căsuțe este redus la jumătate, iar felul în care vor fi dispuse și în care va fi amenajată Piața Sfatului va fi în așa fel încât să nu permită formarea de grupuri mari sau aglomerație.

Lia Olguta Vasilescu supărată că la Brașov se face Târg de Crăciun iar la Craiova a fost interzis de autorități 2

Cele 20 de căsuțe amplasate vor fi dispuse de o latură și de alta a Casei Sfatului, fără a fi înconjurate de alte căsuțe. O altă modificare din acest an este că nu se vor comercializa și servi produse alimentare sau băuturi.

Singurele lucruri care se pot comercializa sunt produsele făcute de micii meșteșugari și produsele alimentare ambalate – dulcețuri, șerbet etc – care vor putea fi cumpărate pentru a fi dăruite sau consumate acasă. Vor avea prioritate comercianții din Brașov”.

Previous Story

3 pietoni loviți de un autoturism la Bod

Next Story

Brașov. Deputatul Tudor Benga: „Despre experiența mea cu Covid- 19, câteva concluzii personale: „Mie mi-au apărut simptomele într-o duminică și au evoluat destul de repede, dimineață am simțit un ușor disconfort în gât, seara aveam deja tuse ușoară, febra 38, dureri musculare și de cap”